Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Meutiviti Festival 2022

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 18 - 19. August 2022
Open from 20:00 to 00:00
Show starts 20:30

Glæd dig til Meutiviti Festival 2022 - tre dage med koncerter på Studenterhuset!

Meutivitifestivalen har eksisteret siden 2011, og er en stor del af Allborgs alternative kulturelle tilbud. Det startede som en pendant til Bluesfestivalen “Den Blå” og har siden da tilbudt koncerter oplevelser hver sommer.

Festivalen kobler nationale og internationale kunstnere med lokale Nordjyske musikere. Musikerne indgår i samarbejder på kryds og tværs i løbet af festivalen. Resultatet af nykomponeret og improviseret musik reflekterer de konkrete samarbejder og konstellationer specifikt til denne festival.

Da Erik Lunde Michaelsen trådte til som formand i 2020, blev der skabt en række koncerter, som løber året rundt, bl.a. Impro Fauna. Dette vandt de “Årets Koncertoplevelse” for ved Danish Music Awards 2021.

Siden 2011 har Meutiviti Festival vægtet højeste standard for kunstnerisk niveau og festival afvikling og fomålet med festivalen er at være en smeltedigel for mødet mellem aalborgenserne og et kreativt musikmiljø som her blomstrer efter endnu et års arbejde.

I samarbejde med Studenterhuset Aalborg glæder Meutiviti folkene sig til at præsentere en spændende koncertrække med et nøje udvalgt lineup.

Lineup:
- KAWA
- COSMIC MEETINGS
- IMPRO FAUNA

Glæd dig til Meutiviti Festival 2022 - tre dage med koncerter på Studenterhuset!

Meutivitifestivalen har eksisteret siden 2011, og er en stor del af Allborgs alternative kulturelle tilbud. Det startede som en pendant til Bluesfestivalen “Den Blå” og har...

Tickets
Ticket name Choose amount
Partout billet 130,00 DKK
-
0
+
Lørdag d. 20/8 - Improfauna 65,00 DKK
-
0
+
Fredag d. 19/8 - Cosmic Meetings 65,00 DKK
-
0
+
Torsdag d. 18/8 - Kawa 65,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve