Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

Trevaremølje: TØFL + Mia Berg + DJs

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Henningsvær
Henningsvær
Date 29. October 2022
Open from 20:00 to 02:30

Trevaremølje - en herlig stemningsfull kulturell miksmaster på fabrikken! Musikk, kunst, dans og glede og du er invitert!


Lørdag 29. oktober inviterer vi til en fullspikket kveld med live-musikk, kunstutstilling og DJs. En av våre klare favoritter, TØFL står på scenen! Det gjør også Mia Berg som vi har fulgt med inspirerte argusøyne den siste tiden. Etter konsertene blir det Trevaredisko, og imellom slagene kan du besøke vår åpne miks av utstillinger i Trevare Kunsthall, i 3. etg.

Vel møtt til en gledens aften!


Dørene åpner 20.00
Første konsert 21.00
Klubb fra 23.00
CC: 200,-
Billetter via Tikkio


TØFL:
Etter strålende mottagelse for deres nye singler er TØFL klare for å spre sitt boblende liveshow til enda flere. I vår spilte stavangerbandet sine første post-pandemi konserter, og rev fansen ut av konsertdvalen med utsolgte konserter i alle de store byene.

Bandets låter om lengselen etter en ekstatisk tilstedeværelse, og intense konsertenergi, har gitt dem en trofast fanbase og sørget for flere utsolgte klubbkonserter og festivaler rundt om i landet. Hele fem av syv av bandets låter er blitt listet på NRK P3, og i høst kommer endelig det etterlengtede debutalbumet - Eg fins, WTF!?

TØFL gjorde sterkt inntrykk på de fleste sist gang de besøkte fabrikken. Det begynner å bli alt for lenge siden, og vi gleder oss til returen!


Mia Berg:
Mia Berg debuterte i 2019 med EP-en «Intro». Den er helt nydelig og fikk mye ros fra utenlandske magasiner som CLASH Magazine, Bands of Tomorrow, Wicked Child og Popmani. Under pandemien begynte Mia å utforske et nytt landskap med råere og mer emosjonell låtskriving - med refleksjon over barndom, relasjoner og lengsel.

Etter en musikalsk pause slapp hun første singel «The Other Side» nå i februar, og har siden sluppet flere låter som har vært å høre på radio.

Mia lager fintflytende, drømmende musikk som nytes best i live-format. Vi er veldig fornøyde med at hun endelig tar turen til Trevarefabrikken, denne kvelden!

Trevare Kunsthall - 3 verker:
* Videoverk: Sondre Lerche X Nikolai Torgersen (Print / Video / Lyd)
* Fotoutstilling: Oss i Mellom - Aurora Stenersen
* Lysinstallasjon - Torstein Bakke

Trevaremølje - en herlig stemningsfull kulturell miksmaster på fabrikken! Musikk, kunst, dans og glede og du er invitert!


Lørdag 29. oktober inviterer vi til en fullspikket kveld med live-musikk, kunstutstilling og DJs. En av våre klare favoritter,...

Ordinær billett
-
0
+
200,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve