Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

De må være Belgiere + No Knox

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 22. October 2022
Open from 20:30 to 21:00
Show starts 21:00

De Må Være Belgiere var en del af den oprindelige postpunkscene i start-80'erne. Bandet er gendannet og spiller fængende melodisk og støjende guitardreven postpunk på dansk.

De Må Være Belgiere har netop færdigindspillet deres kommende album. Det bliver det 3. album siden bandets genkomst i 2019 med det fænomenale album Tiden bøjer af og sidste års sublime udgivelse Paradis.

Første single fra det nye album er titelnummeret Antagonist, der udsendes 30.9.22. Albummet udkommer lige efter jul.

Udover pladeudgivelserne har De Må Være Belgiere markeret sig ved en række koncerter rundt i Danmark. GAFFA skrev om den første comeback koncert: "Guitaristerne Jesper Hede, Nils Skovbjerg og Stefan Weinreich dannede en massiv og vellydende guitarvæg der både gav energi og dynamik. En stor kollektiv indsats bakket blændende op af bassist Jacob Leth og trommeslager Mark Winther. Et imponerende comeback og en stilsikker koncert."

Jacob Wendt Jensen, Jyllands-Posten, skriver om seneste koncert:
"De Må Være Belgiere er bedre end nogensinde. I Sol og Måne kæmper et storhit på at komme ud. Bandet fortjener et meget større publikum. Igår var de sidste 6-7 numre det fedeste musik jeg har set på en scene i 3-4 år. Længe leve live-musikken."

No Knox:
No Knox spiller med 1979 holdet ; Niels Thomsen, Vagn Olsson, Per Buhl Acs og en gæst, formodentlig fra samme æra. No Knox havde i starten en komplet kaotisk og improviseret tilgang til musik uden struktur eller form i traditionel forstand. Musikken var et kaos af spontane indfald, der ikke nødvendigvis krævede musikalske forudsætninger eller som i alt fald afskrev disse. Senere blev bandets kompositioner mere strukturerede og groovede i deres eksperimenterende og stadig anarkistiske udtryk. Bandet spillede til stort set alle de første punkfestivaler i starten af den danske punkscene.

De Må Være Belgiere var en del af den oprindelige postpunkscene i start-80'erne. Bandet er gendannet og spiller fængende melodisk og støjende guitardreven postpunk på dansk.

De Må Være Belgiere har netop færdigindspillet deres kommende album. Det bliver det...

De må være Belgiere + No Knox
-
0
+
75,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve