Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Counterparts (CA) + Justice For The Damned (AUS) // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 20. October 2022
Open from 20:00 to 23:59

Counterparts (CA)
Vaterland
Torsdag 20. Oktober
Support: Justice For The Damned (AUS)
20:00 // 300.- + avg. // 20år
-----------------------------
-----------------------------

Canadiske Counterparts (Pure Noise Records) fra Hamilton, Ontario har per i dag status som et av de mest sentrale moderne hardcore-bandene over dammen og verden forøvrig. En posisjon sementert gjennom sju album og en uendelig mengde turnering. Siden starten i 2007 har bandet vært kompromissløs i sitt kunstneriske utrykk satt sammen av brutal metallisk hardcore, sjels-vrengende melodier, breakdowns og vokalist Brendan Murphys (END) urokkelige desperasjon og ærlighet.

Når Counterparts nå kommer på besøk til Norge og Oslo for første gang på sju år er det med et blodferskt album i bagasjen. "A Eulogy for Those Still Here" slippes 7. Oktober til stor forventning av fans verden over. Albumet er produsert av Grammy-vinner Will Putney (END, Fit For An Autopsy) og er ett slags forsøk på å si adjø før bortgangen er et faktum. En anerkjennelse at selv om det ikke foreligger noen planer om å gi seg, vil alt ta slutt en dag, og i forkant benytte seg av muligheten til å si adjø mens den ennå er der. Om det er den dyptpløyende tematikken som står bak vites ikke. Men, på albumet høres Counterparts tilstede ut på en måte som overgår alle standarder de tidligere har satt for seg selv. Du kan høre at bandet legger alt inn i hvert eneste anslag, som om selveste undergangen puster dem i nakken. Et fabelaktig utgangspunkt for et band med rykte for konserter som bryter seg rakt inn i hjertet til sitt publikum, og slår seg til ro der for evig og alltid.

Om du var en av de heldig som fikk billetter til END på Vaterland tidligere i år, så skjønner vi godt at konserten ennå spiller i hodet ditt. Det er ingen grunn til å tro at Counterparts på den lokale pizzasjappa i Brugata ikke skal nå minst like legendariske høyder. Billetter ute nå, og ja, det er ikke spesielt mange av dem.

------------------------

Deathcore brutalistene i Justice For The Damned (AUS/US) har plukket opp lovord for sin nærmest fiendtlige tilnærming til moderne death metal i en årrekke. Bandet byttet i 2020 kontinent fra Australia til USA og mer presist New Jersey for å spille in sin andre fullengder med overnevnte produsent-legende Will Putney. Albumet har etablert Justice For The Damned som et band å regne med i framtiden. Om saftig og kompetent moderne metal er din kopp saft bør du få med deg denne.

Counterparts (CA)
Vaterland
Torsdag 20. Oktober
Support: Justice For The Damned (AUS)
20:00 // 300.- + avg. // 20år
-----------------------------
-----------------------------

Canadiske Counterparts (Pure Noise Records)...

Counterparts (CA) + Justice For The Damned (AUS)
-
0
+
325,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve