Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

The Awesome Welles + special guest: Sebastian Wolff

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 18. February 2023
Open from 20:30
Show starts 21:00

The Awesome Welles:

Op af asken med nye koncertdatoer og varsling af nyt materiale.

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert siden 2016 vender The Awesome Welles tilbage med nyt album og 8 koncerter i landets største byer.
"... The Awesome Welles tilbage som en dyster fugl Fønix. ...det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback." ( Gaffa, 5/6).

Fem år skulle der gå, før noir-rockerne gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og en atter insisteren på rockmusikkens raison d'etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier i ind- og udland vendte trioen i 2019 tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River's Edge dyrkes en forkærlighed for akustiske instrumenter og en analog, håndspillet tilgang i et organisk, inderligt og monstrøst lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst, Adam Allens, skæbnesvangre tekster, hvorfra livsangst og elementernes rasen flyder. Nu er det tidsløse og atypiske rockband tilbage for bestandig med endnu et autonomt album, der artikulerer livets store spørgsmål og portrætterer menig mands famlen i en evigt foranderlig og urokkelig verden. Der er omsider hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i begyndelsen af ’23 rammer nedenstående byer med deres særegne, mørke, eksplosive og følelsesladede rockudskejelser.

Sebastian Wolff:

Sebastian Wolff er guitarist, sanger og sangskriver i Kellermensch. Med det vestjyske rockfænomen har han turneret det meste af Europa og høstet massevis af lovprisninger fra publikum og anmeldere. Med Kellermensch’ to seneste album, ”Goliath” og “Capitulism”, har hans sangskrivning bevæget sig tættere ind på kroppen med smertefulde og personlige fortællinger. Disse fortællinger har de seneste år åbnet Kellermensch op til et markant bredere publikum både internationalt og herhjemme, hvor bandet har betrådt de største scener på alt fra Roskilde Festival, Copenhell til Tønder Festival.
Med sit intime solosæt tager Sebastian Wolff publikum med til skrivebordet. Velkendte Kellermensch-sange fremføres, som de lød ved deres undfangelse side om side med dem, der ikke fandt vej til bandets repertoire og andre, der har formet den særegne sangskriver.

The Awesome Welles:

Op af asken med nye koncertdatoer og varsling af nyt materiale.

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert siden 2016 vender The Awesome Welles tilbage med nyt album og 8 koncerter i landets største...

The Awesome Welles
-
0
+
80,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve