Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Lydmor

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 29. April 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

:: Naked ::

LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop- show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave.

Den anmelderroste musiker skifter neon malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang.
Med dette greb ønsker multikunstneren LYDMOR med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange.

LYDMOR har altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver.
I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions” under SPOT FESTIVAL og hér viste Jenny Rossander at hendes sange, i dette simple format kunne noget helt unikt.

Kombineret med LYDMORS ligefremme historiefortællinger om sin karrieres, op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.

“Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og LYDMOR viser et ægte, uforceret nærvær”
INFORMATION, marts 2020

“”Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede LYDMOR i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende…”
Soundvenue, marts 2019

:: Naked ::

LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop- show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave.

Den anmelderroste musiker skifter neon malingen,...

Billet, voksen
-
0
+
175,00 DKK     
Ung-Billet
-
0
+
90,00 DKK     
Ledsagerbillet
-
0
+
0,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve