Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SKOLO AS

SOLD OUT

Adventsyoga med Pusterom

http://www.skolo.no
Organizer SKOLO AS
Venue SKOLO
SKOLO
Date 9. December 2022
Open from 18:00

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Velkommen til yoga på Skolo i førjulstida, fredag 9. desember kl. 18-20. Skreddersydd for å finne hvilepulsen i en tid som fort kan preges av høye skuldre. Advent er nettopp ventetid; vi fyrer i peisen, skaper lun stemning og inviterer til rolig yoga med egentid til deg.

Camilla vil guide oss gjennom en herlig stund med rogivende pust, myke yogaøvelser, yin og restorative yoga som løsner opp i stress og spenninger, og en ekstra lang avspenning for tilstedeværelse og ro.

Ingen yogaerfaring er nødvendig, kom som du er. Adventsyoga passer for alle som ønsker å koble av og finne ro.

Ta på myke, varme klær, ta med egen matte og gjerne et pledd og en pute, og evt annet utstyr du ønsker (bolster, øyepute mm). Vi har også noe utstyr til utlån.

Etter klassen serveres te og søt julesnacks (inkludert i prisen).

Ta gjerne med ein venn - kanskje den perfekte julegaven er en yogakveld sammen?

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Velkommen til yoga på Skolo i førjulstida, fredag 9. desember kl. 18-20. Skreddersydd for å finne hvilepulsen i en tid som fort kan preges av høye skuldre. Advent er nettopp ventetid; vi fyrer i peisen, skaper lun stemning og inviterer til...

Adventsyoga, 120 minutter

SOLD OUT

450,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve