Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Von Dü

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 22. April 2023
Open from 20:30 to 23:00

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Efter at have samlet energi i alle dens former er Von Dü i den grad klar til at ryste kroppen og slippe hæmningerne - igen! Og det følges op med et nyt album til april 2023.

Von Dü behøver efterhånden ingen introduktion. Med tre albums og utallige koncerter i bagagen, har bandet det seneste årti sat en tyk streg under deres status som en af den danske undergrunds største offentlige hemmeligheder - og favner langt bredere end den ska og reggae-scene de oprindeligt kom fra. Efter et par rolige live-sæsoner er bandet nu begyndt at røre på sig igen – gamle idéer støves af og titelforslag til fjerde album prøvesmages.

Udgangspunktet er stadigt reggae, sangen er stadigt på dansk, bandet er stadigt ni mand og prikker stadigt gerne til vores alle sammen småborgerlige, forsmåede og forargede følelser med en spids kæp. Idéerne til nye Von Dü projekter vendes ihærdigt og ingen ved, hvad der venter lige om hjørnet.

Med over 200 koncerter er hele Danmark blevet bandets hjemmebane. Uden radio-spilletid eller særlig kommerciel omtale formår de at tiltrække store folkemængder og kreere en helt unik stemning til deres koncerter.

Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü.

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Efter at have samlet energi i alle dens former er Von Dü i den grad klar til at ryste kroppen og slippe hæmningerne - igen! Og...

Von Dü
-
0
+
120,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve