Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Jazz i Thy // Ellen Andersson

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 24. February 2023
Open from 19:30 to 22:00
Show starts 20:00

Den svenske jazzsangerinde Ellen Andersson har på rekordtid markeret sig som et af de største navne på den svenske jazzscene.

Ellen Andersson har en af de mest personlige og særprægede stemmer i skandinavisk jazz lige nu. Hun har en sublim tekstformidling og melodifortolkning og er desuden en dygtig improvisator. Ellen Andersson lader sin stemme indgå som et ligeværdigt instrument og som en del af samspillet, hvilket giver musikken en helt unik sound.

Med udgangspunkt i det amerikanske standardrepertoire lader Ellen Andersson tradition møde nutid i personlige, nytænkte arrangementer, hvor leg møder alvor. Andersson er blevet mødt med begejstring af både publikum og anmeldere og er blandt andet blevet beskrevet som “en ny verdensstjerne”. Det er da heller ikke usandsynligt, at det store talent vil bringe hende langt, også uden for Europas grænser.

Ellen Andersson optræder her med et hold af de bedste, danske jazzmusikere:
Heine Hansen, klaver
Thomas Fonnesbæk, bas
Andreas Svendsen, trommer

Den svenske jazzsangerinde Ellen Andersson har på rekordtid markeret sig som et af de største navne på den svenske jazzscene.

Ellen Andersson har en af de mest personlige og særprægede stemmer i skandinavisk jazz lige nu. Hun har en sublim tekstformidling...

Billet, voksen
-
0
+
150,00 DKK
Medlemsbillet
-
0
+
100,00 DKK     
Ung-Billet
-
0
+
50,00 DKK     
Jazzbuffet
-
0
+
175,00 DKK     
Jazzbuffet
-
0
+
175,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve