Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
RAKETTNATT AS

*billettene som er solgt for" Brit Floyd 50 years of Dark Side" er gyldige for denne konserten.

Brit Floyd vender tilbake til scenen i 2024 med P·U·L·S·E, deres største og mest spektakulære produksjon til dags dato, en feiring og trofast gjenskapelse av Pink Floyds legendariske siste Division Bell-turné, komplett med en imponerende laser- og lysshow, ikonisk sirkulær skjerm, oppblåsbare elementer og teatralske innslag. Den to og en halv time lange forestillingen inkluderer klassiske låter fra Pink Floyds praktfulle katalog av album, inkludert "The Dark Side of the Moon", "The Wall", "Wish You Were Here", "Animals", "The Division Bell", "Meddle" og mye mer. I 1994 var Division Bell-turnéen den mest innbringende turneen i rockemusikkens historie, og den ble sett av over 5 millioner mennesker i 68 byer. Den markerte en episk avslutning og en bemerkelsesverdig fotnote til et av de mest innflytelsesrike rockebandene i historien.

På scenen for å utføre note for note gjenskapelser av alle disse klassiske Pink Floyd-låtene er bandet med musikere som publikum har lært å elske og respektere over årene. Dette inkluderer den mangeårige gitaristen/vokalisten og musikalske direktøren Damian Darlington, som har utført godt over 2500 konserter med Pink Floyd-musikk i løpet av karrieren.

Bandet inkluderer også Ian Cattell, Edo Scordo, vinneren av Canadian Idol, Eva Avila, og alle de andre dyktige musikerne som har sluttet seg til Brit Floyd i løpet av det siste tiåret.

Med over 1000 forestillinger siden oppstarten i Liverpool, England i januar 2011, har Brit Floyd reist verden rundt, utsolgt turneer i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Midtøsten, og spilt konserter på noen av verdens største scener, inkludert den prestisjefylte Royal Albert Hall i London, den imponerende Red Rocks Amphitheatre i Denver, Colorado, det historiske Greek Theatre i Los Angeles, og 'The Showplace of the Nation', Radio City Music Hall i Manhattan, NYC.

Brit Floyd-showet har blitt en fenomen og er bredt anerkjent som verdens største rocke-tributeopplevelse

Brit Floyd P·U·L·S·E

https://www.rakettnatt.no/
Organizer RAKETTNATT AS
Venue Fløyahallen, Tromsø
Date 27. September 2024
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Age limit 18

*billettene som er solgt for" Brit Floyd 50 years of Dark Side" er gyldige for denne konserten.

Brit Floyd vender tilbake til scenen i 2024 med P·U·L·S·E, deres største og mest spektakulære produksjon til dags dato, en feiring og trofast gjenskapelse av Pink...

Sitteplass - Ordinær
595,00 NOK