Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Jazz i Thy // Jan Harbeck Quartet

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 6. October 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

Jan Harbeck Quartet består som altid af den mesterlige pianist Henrik Gunde, som blandt andet spiller med DR Big Band, kontrabassisten Eske Nørrelykke, der med sin dybt personlige tilgang til instrumentet skaber magi i musikken samt den virtuose og nuancerede trommeslager Anders Holm, der også får musikken til at swinge i Savage Rose.
Deres nye album ’Balanced’ indeholder 9 nye numre, som er optaget i foråret i Brorsons Kirke i den fine akustik, som rummet har. Det er en smuk og intens plade med den helt særlige lyd, som orkestret har opdyrket gennem tæt samspil igennem de sidste 15 år.
Jan Harbeck Quartet har en helt særlig evne til at skabe et intimt rum med en akustisk balanceret lyd, hvor intet står mellem publikum og musikerne.
Jan Harbeck Quartet har spillet koncerter over det meste af Europa, og helt sensationelt er deres udgivelser blevet streamet mere end 13 millioner gange på Spotify.
Jan Harbeck fik for nylig mulighed for at overtage Stan Getz’ gamle tenorsaxofon fra 1939, og ’Balanced’ er første indspilning på dette fine instrument, der har en sjældent varm og smuk dyb lyd.
Henrik Gunde og Jan Harbeck har sammen modtaget den prestigefulde Ben Webster Pris.

Jan Harbeck Quartet:
Jan Harbeck: tenorsax
Henrik Gunde: piano
Eske Nørrelykke: kontrabas
Anders Holm: trommer

Der kan tilkøbes billet til jazzbuffet senest onsdag den 4. oktober. Maden leveres af Café Baghuset og serveres i caféen i Plantagehuset kl. 18.15.

Jan Harbeck Quartet består som altid af den mesterlige pianist Henrik Gunde, som blandt andet spiller med DR Big Band, kontrabassisten Eske Nørrelykke, der med sin dybt personlige tilgang til instrumentet skaber magi i musikken samt den virtuose og nuancerede trommeslager...

Billet, voksen
-
0
+
175,00 DKK
Medlemsbillet
For medlemmer af jazz i Thy.
-
0
+
125,00 DKK
Ung-Billet
Indtil du fylder 20 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
50,00 DKK
Jazzbuffet
Du kan tilkøbe spisning til arrangementet. Maden er buffet og serveres kl. 18.15
See more
-
0
+
175,00 DKK
Jazzbuffet
Du kan tilkøbe spisning til arrangementet. Maden er buffet og serveres kl. 18.15
See more
-
0
+
175,00 DKK