Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Jazz i Thy // Mais Uma

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 27. October 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

Mais Uma spiller udadvendt og opløftende brasiliansk inspireret jazz udført sublimt og velarrangeret af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere. Musikken er både dansabel og dramatisk, og der er garanti for et gensyn med mange af Brasiliens helt store kunstnere som Jobim, Elis Regina og Djavan. Disse evergreens blandes op med orkestrets originale kompositioner, som bygger bro mellem det sydamerikanske og det nordiske udtryk.
Mais Uma har betrådt de skrå brædder på jazzscenen i Danmark i mere end et årti, hvilket resulterer i en utroligt sammenspillet og kommunikerende helhedsoplevelse. Undervejs har orkestret turneret mange steder i udlandet fra Rio de Janeiro til Shanghai og haft besøg af forskellige solister fra Brasilien.

Trænger du til for en stund at glemme alt om vejr og vind og stress og jag, så tag med Mais Uma over Atlanten og bliv indhyllet i livsbekræftende rytmer og sange.

”Mais Uma har modet - Thank God – til at spille et bredt udvalg af Brasiliens bedste komponister, og selvom jeg er en stor fyr, kan jeg slet ikke sidde stille”. - Fatman om Mais Uma

"Forrygende, underholdende, illuminerende”
Sådan lød det fra Danish Music Award’s jury om Mais Umas flydende koncert på vandet i København, som vandt en award for at præsentere det mest innovative koncertformat.

Line up:

Mai Seidelin, vokal
Francesco Calí, piano
Morten Ankarfeldt, bas
Janus Templeton, trommer

Der kan tilkøbes billet til jazzbuffet senest onsdag den 25. oktober. Maden leveres af Café Baghuset og serveres i caféen i Plantagehuset kl. 18.15.

Mais Uma spiller udadvendt og opløftende brasiliansk inspireret jazz udført sublimt og velarrangeret af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere. Musikken er både dansabel og dramatisk, og der er garanti for et gensyn med mange af Brasiliens helt store kunstnere som Jobim, Elis...

Billet, voksen
-
0
+
175,00 DKK
Medlemsbillet
For medlemmer af jazz i Thy.
-
0
+
125,00 DKK
Ung-Billet
Indtil du fylder 20 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
50,00 DKK
Jazzbuffet
Du kan tilkøbe spisning til arrangementet. Maden er buffet og serveres kl. 18.15
See more
-
0
+
175,00 DKK
Jazzbuffet
Du kan tilkøbe spisning til arrangementet. Maden er buffet og serveres kl. 18.15
See more
-
0
+
175,00 DKK