Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Tundra + Merasaya

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset, Gammeltorv, Aalborg, Danmark
Date 3. March 2023
Open from 20:30 to 23:00
Show starts 21:00

TUNDRA

Med Sofie Troldes karismatiske vokal i front, er Tundras musikalske udtryk formet af akustiske instrumenter der inviterer publikum med ind i et stemningsfuldt og intimt rum, hvor det legende og improvisatoriske møder sirlige, skarpskårne folkpop-kompositioner. Tekstuniverset i Tundras nye musik kredser blandt andet om forholdet mellem afmagt og håb i en svær tid.

De sidste to år har Tundra arbejdet på at færdiggøre deres andet studiealbum "Alle er barn af nogen eller noget", der udkommer den 23. februar 2023.

Siden Tundra udgav deres debutalbum i 2018, har bandet spillet en lang række anmelderroste koncerter på alt fra Reeberbahn Festival i Hamborg til SPOT, SmukFest, Nibe og alternative venues som Thingbæk Kalkminer og Nordsø Oceanarium i Hirtshals.


MERASAYA

Merasaya kombinerer rytmisk harpemusik med stærk og rørende vokal, forankret i verdensmusikkens rige. Deres originale kompositioner fortæller gamle historier på flere sprog, der inviterer lytternes ører og hjerter dybt ind i lyden af ens inderste. M.W. oplevede deres intime optræden og sagde: "Det var en af de smukkeste ting, jeg nogensinde har hørt, jeg elskede det!"

TUNDRA

Med Sofie Troldes karismatiske vokal i front, er Tundras musikalske udtryk formet af akustiske instrumenter der inviterer publikum med ind i et stemningsfuldt og intimt rum, hvor det legende og improvisatoriske møder sirlige, skarpskårne...

Tundra + Merasaya
-
0
+
120,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve