Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
PIREN KULTURROM

Edith» - historien om Edith Piafs liv - Hilde Hefte

Organizer PIREN KULTURROM
Venue Piren Kulturrom
Hollendergata 5, Mandal, Norge
Date 16. June 2023
Open from 19:30 to 23:00

Teaterstykket «Edith» - historien om Edith Piafs liv - satt opp av Alex Scherpf, på Agder Teater og med Hilde Hefte i hovedrollen gjorde inntrykk, og lever ennå i folk.

Det ble i media skrevet store ord om Hilde Heftes innsats, og forestillingen kom også på regjeringens liste over best besøkte forestillinger det året.

Hilde har i alle disse årene stadig blitt spurt om å sette forestillingen opp på nytt, eller gjøre den i kabaretformat, noe hun alltid har svart nei til, men hun har jevnlig gjort konserter der enkelte Piaf-melodier er med.
Men i fjor, som en eksklusiv jubileums-konsert, sa hun endelig ja til å gjøre en forestilling/konsert på ca. 1 time og 15 min.
Det ble en så stor suksess at det ble ekstraforestilling og spørsmål om å gjøre dette også andre steder.
Så også i år.

Så: 16. juni står Mandal for tur med en konsert/forestilling der Hilde gjør et godt utplukk sanger fra forestillingen, forteller historier om og rundt oppsetningen, og ikke minst om Edith Piaf.

Og: For å gjøre dette har hun fått med seg den eminente musikeren Vidar Bø på piano. Vidar har også vært med helt fra starten, og har gått Piaf-veien sammen med Hilde i alle disse årene.

Teaterstykket «Edith» - historien om Edith Piafs liv - satt opp av Alex Scherpf, på Agder Teater og med Hilde Hefte i hovedrollen gjorde inntrykk, og lever ennå i folk.

Det ble i media skrevet store ord om Hilde Heftes innsats, og forestillingen kom også på...

Piaf - Hilde Hefte
-
0
+
250,00 NOK