Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Big Creek Slim, solo // Rytmus

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 20. October 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

Big Creek Slim fremstår som lidt af et mysterium.

Han taler deltablues-sproget så flydende og autentisk, at hans opvækst i danske Ikast virker helt forrykt. Visse musikere er gode til at lade som om, men Big Creek Slims fortolkning af deltablues er så præcis og personlig, at den er hinsides attitude og teknik.

Han fremfører både klassikerne fra genren og egne sange med en urkraft, der kan tage pusten fra de fleste. I 2019 og 2020 indspillede han to nye albums, inspireret af hans egne oplevelser med henholdsvis corona-lockdown og vanskelighederne ved at vende hjem til Danmark med sin familie, efter at have været bosat i Brasilien.

Han følte sig som en andenrangsborger alt imens han skulle tilfredsstille både systemet, boligudlejeren og få det hele til at fungere på hjemmefronten. Det var svært at holde skindet på næsen, men mismodet resulterede i de to albums som Big Creek Slim vil turnere solo med, i efteråret 2023 og foråret 2024. Sangenes livtag med vrede, ensomhed og opgivelse passer fortrinligt til den originale deltablues-opsætning: En mand, en guitar og et budskab.

Big Creek Slim fremstår som lidt af et mysterium.

Han taler deltablues-sproget så flydende og autentisk, at hans opvækst i danske Ikast virker helt forrykt. Visse musikere er gode til at lade som om, men Big Creek Slims fortolkning af deltablues er så præcis...

Billet
Alm. billet
-
0
+
150,00 DKK
Ung-Billet
Indtil du fylder 20 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
75,00 DKK
Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
-
0
+
0,00 DKK