Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Last Train

Göttemia

http://www.lasttrain.no
Organizer Last Train
Venue Last Train
Last Train
Date 7. October 2023
Open from 15:00 to 03:30
Show starts 22:00
Age limit 20

Göttemia er et punkrockband fra Eidsberg/Halden som har spilt live og gitt ut skiver på løpende bånd siden 2002. Musikken låter som noe helt for seg sjøl, men har referanser fra blant annet NoMeansNo, Mötorhead, Wipers, gammel Turboneger og Poison Idea med en dæsj Beach Boys.

Vi slapp nylig et nytt album, “Other Uplifting Music About Noble Men” til god mottakelse! Albumet er spilt inn i Aber Studio av Hans Uhre og som på forrige skive, Decadence, er lydbildet er preget av fuzzbass, rett frem vokal, flerstemt koring, sprengt synth, drivende trommer og Ramones gitar. Det er fengende, tilfredsstillende og motbydelig på samme tid, litt som kviseklemming og Barry White. Låtene handler om det dekadente livet i Østfold med alt fra buffing av bensin, traktorpulling, brennevin, Värmland og Sylvi Listhaug.

Göttemia er et punkrockband fra Eidsberg/Halden som har spilt live og gitt ut skiver på løpende bånd siden 2002. Musikken låter som noe helt for seg sjøl, men har referanser fra blant annet NoMeansNo, Mötorhead, Wipers, gammel Turboneger og Poison Idea med en dæsj Beach...

Göttemia
Göttemia er et punkrockband fra Eidsberg/Halden som har spilt live og gitt ut skiver på løpende bånd siden 2002. Musikken låter som noe helt for seg sjøl, men har referanser fra blant annet NoMeansNo, Mötorhead, Wipers, gammel Turboneger og Poison Idea med en dæsj Beach Boys. Vi slapp nylig et nytt album, “Other Uplifting Music About Noble Men” til god mottakelse! Albumet er spilt inn i Aber Studio av Hans Uhre og som på forrige skive, Decadence, er lydbildet er preget av fuzzbass, rett frem vokal, flerstemt koring, sprengt synth, drivende trommer og Ramones gitar. Det er fengende, tilfredsstillende og motbydelig på samme tid, litt som kviseklemming og Barry White. Låtene handler om det dekadente livet i Østfold med alt fra buffing av bensin, traktorpulling, brennevin, Värmland og Sylvi Listhaug.
See more
-
0
+
200,00 NOK