Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Last Train

Norsk Råkk

http://www.lasttrain.no
Organizer Last Train
Venue Last Train
Last Train
Date 21. October 2023
Open from 15:00 to 03:30
Show starts 22:00
Age limit 20


NORSK RÅKK er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock, og med det bygd opp et rykte som et særdeles solid liveband.
Tekstene er på norsk, og bandet stiller med full blåserekke. De har gitt ut 4 album, en EP og flere singler. I en verden dominert av engelskspråklig musikk, har bandet en klar målsetning: Å gi ut god rock med norske tekster. Derav navnet NORSK RÅKK.


NORSK RÅKK er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock, og med det bygd opp et rykte som et særdeles solid...

Norsk Råkk
NORSK RÅKK er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock, og med det bygd opp et rykte som et særdeles solid liveband. Tekstene er på norsk, og bandet stiller med full blåserekke. De har gitt ut 4 album, en EP og flere singler. I en verden dominert av engelskspråklig musikk, har bandet en klar målsetning: Å gi ut god rock med norske tekster. Derav navnet NORSK RÅKK.
See more
-
0
+
225,00 NOK