Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Løvenvold Theater

FEW!

Få billetter! Beharie // Løvenvold

https://lovenvoldtheater.no/
Organizer Løvenvold Theater
Venue Løvenvold Theater
Løvenvold Theater
Date 26. January 2024
Open from 19:00
Show starts 20:00

Som en varm klem – slik føles det å dypdykke i Beharies musikalske univers. Musikken er dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, og med en singer-songwriterpreget låtskrivning, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende. Denne kombinasjonen har ført til dedikerte fans og kritikerroste anmeldelser, på tvers av landegrensene.

I år kommer endelig debutalbumet! “Are You There, Boy?” slippes til verden 20. oktober 2023.

Beharie har oppnådd betydelig anerkjennelse av sin musikk hittil i karrieren. Han vant Spellemann for sin andre EP, "Beharie // Beharie", og ble også nominert til samme pris for sin tredje EP, "Beharie, the Third". Kritikerne her til lands lot seg begeistre av "Beharie, the Third", og anmeldelser fra medier som VG (5/6), GAFFA (6/6), Aftenbladet (6/6) og Aftenposten (5/6) strålte av beundring. Et samlet mediekorps har erklært Beharie som soulens nye stjerne. GAFFA sier det slik:

«Likhetene til Frank Ocean, både i stemme og meloditeft, er så påfallende at det frister å ta en kikk på Beharies slektstre. En heftig sammenligning, ja, men en må helt opp på disse hyllene for å gi presise bilder på hvilket talent denne mannen besitter.»

De gode skussmålene har ført til æresfulle oppdrag, og høydepunkt etter høydepunkt. Blant annet kan man nevne support for Leon Bridges på Sentrum Scene, den offisielle åpningen av Nasjonalmuseet, og han opptrådte også under regjeringens markering av Skeivt Kulturår. Andre høydepunkter inkluderer månedslange support-turné i Europa og prestisjefulle festivaler i både Norge og utland. I tillegg til å bli nominert av svenske GAFFA som «Årets internasjonale gjennombrudd», har også internasjonale musikkmedier som Wonderland, COLORS og Clash lagt sin elsk på Beharie.

Beharie fortsetter å utforske nye og spennende horisonter med sin evne til å uttrykke følelser gjennom et varmt, sjelfullt og tidløst lydbilde. I 2023 vil han ta oss med på en episk musikalsk reise med lanseringen av hans etterlengtede debutalbum, "Are You There, Boy?".

Se alle turnédatoer her: www.beharieofficial.com/tour-dates

Dører: 19:00
Konsertstart: 20:00
ID: 18

Som en varm klem – slik føles det å dypdykke i Beharies musikalske univers. Musikken er dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, og med en singer-songwriterpreget låtskrivning, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende. Denne kombinasjonen...

Beharie - studentbillett
259,00 NOK
Beharie - rullestolplass
349,00 NOK
Beharie
349,00 NOK
Beharie - studentbillett
259,00 NOK
Beharie - rullestolplass
349,00 NOK
Beharie
349,00 NOK