Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Bård Torgersen, Steven J. Fowler, Dario Fariello

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 12. October 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Boklansering og performance/konsert pmed Steven J Fowler, Dario Fariello og Bård Torgersen.

Hærverk har gleden av å invitere til poesi-blockbuster-bonanza aka nonstop poesi aka lyrisk aften.

Vi har startet forlag, og første bok ut er et samarbeid mellom den engelske performeren og poeten Steven J Fowler og Bård Torgersen.

I Gullfinger er poesien «propaganda» og propagandaen poetisk, og foto en like naturlig del av teksten som bokstaver.

Boka kommer i et sterkt begrenset opplag, så første mann til mølla osv.

For å feire denne litterære begivenheten angriper Dario Fariello og Bård Torgersen, ledsaget av Steven J Fowler, Hærverks scene.

Velkommen!Bård Torgersen og Dario Fariello er en duo som jobber improvisatorisk med poesi og lyd. Duoen har spilt sammen siden 2018 og har opptrådt live i en rekke sammenhenger i Norge og i England.

Dario Fariello er en saksofonist og bratsjist som jobber med improvisasjon. Han studerte musikk ved Universitetet i Bologna, hvor han var med på å danne Bologna improvisers Orchestra og plateselskapet Eclectic Polpo Records. Han var en av grunnleggerne av Multiversal, en nomadisk festival som presenterte improvisasjonsmusikk og støy. Dario har nå base i Oslo, og samarbeider med en rekke lokale og internasjonale musikere.
 
Bård Torgersen debuterte som forfatter i 2005 med romanen Alt skal vekk, og har utgitt tjue bøker i flere sjangre, med hovedvekt på skjønnlitterær prosa og poesi. Han har også en lang karriere bak seg som musiker, og har vært sentral i prosjekter som Universet, Human Inferno, Nemlig Hemlig og Superskill.
 
SJ Fowler er en forfatter, poet og performer bosatt i London. Arbeidene hans er blitt bestilt av The National Gallery, Tate Modern, BBC Radio 3, National Poetry Library. Han har gitt ut ti diktsamlinger, syv samlinger med visuell poesi, seks samlinger med samarbeidsdikt, et utvalg av essays og to bind med utvalgte samarbeid, og en kortroman. Han har opptrådt på over 50 internasjonale festivaler og blitt oversatt til 29 språk. Han foreleser i kreativ skriving og engelsk litteratur ved Kingston University, og er også leder av European Poetry Festival. www.stevenjfowler.com

Fowler organiserte det norsk-britiske poesisamarbeidsprosjektet - Fiender - i 2010, og siden den gang har han invitert over 20 norske poeter til å opptre og samarbeide i Storbritannia. Han har hatt samarbeidsopptredener med en rekke norske poeter, og har også redigert flere engelske samlinger av norske poeter. Gullfinger er hans andre publiserte samarbeid med Bård Torgersen, etter 2020's Crowfinger med Sampson Low Publishers i England. I 2021 oppkalte poeten Hilde Myklebust to av sauene sine etter ham, og bare én av dem har blitt spist.

Boklansering og performance/konsert pmed Steven J Fowler, Dario Fariello og Bård Torgersen.

Hærverk har gleden av å invitere til poesi-blockbuster-bonanza aka nonstop poesi aka lyrisk aften.

Vi har startet forlag, og første bok ut er et samarbeid...

Standard
-
0
+
0,00 NOK