Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Arendal Rockklubb

ARK presenterer: Vorbid og Vanvidd 10 år!

https://arendalrockklubb.no
Organizer Arendal Rockklubb
Venue Munken bar og scene
Munken bar og scene
Date 18. November 2023
Open from 20:00 to 23:59
Age limit 18

Tenk at gull- og/eller sølvguttene i Vorbid og Vanvidd fyller 10 år! Nå feirer vi med en helaften på Munken!

VORBID
Siden bandets spede begynnelse i 2013 har gruppen vokst fra å være et ungt og sultent band dypt inne i thrash metal til nå å ha vandret langt inn i progrockens store og uendelige sfære. Med nye inspirasjoner fra band som Vektor, Opeth, Porcupine Tree, King Crimson, Genesis og Rush er bandets musikk blitt alt annet enn forutsigbar.

På det nyeste albumet, A Swan By the Edge of Mandala, blander Vorbid det beste fra det eldre materiale med nye og spennende svingninger. Spilt inn og produsert i Dub Studio med Endre Kirkesola (Green Carnation, Abbath) leverer konseptalbumet en musikalsk reise som suger lytteren inn i en dynamisk berg-og-dal-bane.

Denne kvelden vil gå til å feire bandets vei fra øvingslokalet på Kilden til der Vorbid er i dag. I den anledning lover bandet en unik setlist med låter som nesten aldri har vært spilt tidligere, en gjesteopptreden fra et tidligere medlem og en heidundrandes avslutning Munken bar & scene ikke har sett på lenge! Vi gleder oss!

(bannerfoto: Johannes Nannestad)

Tenk at gull- og/eller sølvguttene i Vorbid og Vanvidd fyller 10 år! Nå feirer vi med en helaften på Munken!

VORBID
Siden bandets spede begynnelse i 2013 har gruppen vokst fra å være et ungt og sultent band dypt inne i thrash metal til nå å ha...

Billett medlem/u 26
-
0
+
150,00 NOK
Ordinær billett
-
0
+
200,00 NOK