Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for FABRÄK + support: Oskar Witt
FABRÄK eksploderer i landets fire største byer i 2024

I foråret kan FABRÄKS famøse liveshows og uudtømmelige energi opleves rundt i landet, når den disruptive duo endnu en gang rammer landevejen.

Der kan ingen tvivl være om, at punkrap-duoen, FABRÄK, har taget det danske musiklandsskab ved hornene og banet vejen til tops med kometfart. Fra en start med at udgive trapmusik på Soundcloud, til at have begået debutalbummet Rige børn leger bedst fra 2022, der blev mødt af bred anmelderros og nomineret til flere priser.

Den eksplosive duo bestående af Anton Gadegaard Dyrby og Sixten Pozsonyi Rasmussen er kendt for deres højenergiske liveshows, som blandt andet sikrede dem en nominering til ”Årets nye livenavn” ved Danish Music Awards 2022. De formår at samle unge som ældre med deres vilde koncerter om det så er under bagende sol på sommerens festivaler, eller under scenelysene på landets spillesteder. FABRÄK har i hvert fald fået det danske medielandskab til at spærre øjnene op og nysgerrigt følge med i duoens originale og disruptive musikalske univers.

I foråret 2023 drog FABRÄK på deres længste tour indtil videre, hvor de besøgte 23 byer rundt i landet til stor begejstring hos landets musikanmeldere. Heriblandt kvitterede Soundvenue med 5 stjerner for deres show på Train i Aarhus og kaldte det en ”triumferende koncert” og ”punket som bare fanden.”.

Senest har FABRÄK udgivet deres EP 7” med sange som den nu-metal inspirerede ”TO FINGRE” og tempofyldte ”AUTOSTRADA”, der gæstes af Artigeardit. Nu kan duoen endelig opleves live igen til foråret 2024, når de kommer landet rundt over fire aftener. Der er garanti for sveddryppende ekstase og velkendte hits, og mon ikke der kan opleves helt nye og hårdtslående tracks fra duoen også.

Og hvis du savner et navn du kan referere den nye tour til, så hold hellere øje med FABRÄKS flader over de næste dage…

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

FABRÄK + support: Oskar Witt

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 3. May 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

FABRÄK eksploderer i landets fire største byer i 2024

I foråret kan FABRÄKS famøse liveshows og uudtømmelige energi opleves rundt i landet, når den disruptive duo endnu en gang rammer landevejen.

Der kan ingen tvivl være om, at punkrap-duoen,...

FABRÄK
-
0
+
210,00 DKK