Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for De Danske Hyrder
DE DANSKE HYRDER KOMMER TIL STUDENTERHUSET

Billetsalget starter den 30. november kl. 10:00!

Den danske rapgruppe DDH, er kendt for deres melodiske, festglade tracks om fester, fællesskab, ungdommen, venskaber, gode tider og drengerøvslivets generelle udfoldelser. De bliver inspireret af hvad de laver, og hvad de har på hjerte. Derudover har de hele tiden været drevet af at udfordre mange sider af deres liv. Drengene har tidligere udgivet adskillige singler heriblandt de populære, festlige og opløftende ”Billige Bajer”, ”15 år”, ”Med Mine Drenge” og ”Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du” og har mere end 40 millioner streams på Spotify alene.

Bag gruppen De Danske Hyrder, hvis navn er opstået på baggrund af en gammel drukvise, gemmer sig fire friske og passionerede drenge: Martin, Frederik, Adam og Oliver, aka. Marty, Bering, Ado og Oli. De beskriver deres venskab som nært og familiært; musikken underbygger venskabet, men venskabet bliver også underbygget af DDH.

De er alle fra Albertslund, hvilket også har været et stort omdrejningspunkt for deres musik. I dag bor de alle fire i en radius af omkring 200 meter i Valby og ser hinanden næsten hver dag, så fællesskabet er ikke blevet mindre. De har været bedste venner lige siden gymnasietiden, hvor de startede med at lave musik sammen; så sammen har de mere end 10 år med sig. Siden da har musikkarrieren taget fart, og drengene har spillet på musikscener i hele landet på alt fra de fleste af landets gymnasier til de helt store scener på Smukfest, Tinderbox, Nibe - og Jelling Festival, samt en tætpakket Fredagsrock i Tivoli og proppet Store Vega.

Der samles i flok når hyrderne kalder til episk fest den 11. oktober på Studenterhuset!

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

De Danske Hyrder

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 11. Oct 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

DE DANSKE HYRDER KOMMER TIL STUDENTERHUSET

Billetsalget starter den 30. november kl. 10:00!

Den danske rapgruppe DDH, er kendt for deres melodiske, festglade tracks om fester, fællesskab, ungdommen, venskaber, gode tider og drengerøvslivets...

De Danske Hyrder
-
0
+
190,00 DKK