Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Med en fængslende filmisk lyd og en varm, intens tilstedeværelse, inviteres publikum fra første anslag, ind i musikkens dybder. Lyden af Little North er langt større end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazz tradition og med en intensitet der trækker tråde til New York’s jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz. Med intuitivt sammenspil bevæger trioen sig ubesværet mellem improvisation og komposition.

Deres kompositioner, der består af enkle melodier i komplekse arrangementer, lægger lige så meget vægt på de toner, der IKKE spilles, som på dem, lytteren hører.

På Little Norths nye album “While You Wait” gæstes trioen af den norske trompetist Oscar Andreas Haug. Albummet byder på en perlerække af nyskrevne kompositioner, der forener Little North's varme og telepatiske samspil med Haugs luftige og lyriske trompetspil. I mødet mellem den tæt sammenspillede trio og det unge talent fra Norge, fandt de hurtigt en dyb gensidig forståelse, hvilket har ført til en musikalsk rejse, hvor de har udfordret og udviklet deres lyd på nye og inspirerende måder.
“While You Wait” bliver udgivet på det prestigefyldte label ACT i begyndelsen af 2024.

Line up:

Benjamin Nørholm Jacobsen, klaver
Martin Brunbjerg Rasmussen, bas
Lasse Jacobsen, trommer,
Oscar Andreas Haug, trompet

Jazz i Thy//Little North feat. Oscar Andreas Haug (no)

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 5. April 2024
Open from 19:30
Show starts 20:00

Med en fængslende filmisk lyd og en varm, intens tilstedeværelse, inviteres publikum fra første anslag, ind i musikkens dybder. Lyden af Little North er langt større end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk...

Billet
175,00 DKK
Ung-billet
Indtil du fylder 20 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
75,00 DKK     
Medlemsbillet
For medlemmer af Jazz i Thy.
125,00 DKK