Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Løvenvold Theater

FEW!

I mars 2024 tar Maria Haukaas Mittet med seg to av Norges fremste musikere for å presentere en fortryllende konsert, der vi blant annet kan forvente oss sanger fra hennes første norske album, "Heim", samt hennes siste musikalske mesterverk, EPene «Øyliv» og «Byliv». Her tar hun lytteren gjennom hennes oppvekst på Senja og livet gjennom flere tiår i hovedstaden. Maria deler mer enn gjerne Nord-Norges vakre visetradisjon gjennom kraftfulle toner og nydelige tekster, og tar med publikum med på en musikalsk reise gjennom hjertet av Nord- Norge, med inspirasjon hentet fra musikalske mestere som Terje Nilsen, Lars Bremnes, og Trygve Hoff.

Marias imponerende karriere inkluderer også seieren i "Stjernekamp" i 2015, samt konsertforestillingen "Jåla fra Lakselvnes" i 2017. Hun har også vært en fast deltaker i den nasjonale juleturneen "Stille Natt Hellige Natt", og hennes engasjement for julen ble ytterligere bekreftet i 2022 med den utsolgte suksessen "Ringe inn", en juleturné i samarbeid med Lars Bremnes. De ga også ut et album med samme navn.

Maria Haukaas Mittet fortsetter å trollbinde publikum med sin stemme, historiefortelling og musiske finesse. Med den kommende turnéen i mars 2024 lover hun å skape minner for livet og dele den rike kulturarven fra Nord-Norge med alle som lytter. En kveld med Maria er ikke bare en konsertopplevelse, det er en magisk reise inn i sjelen av nordnorsk musikktradisjon.

Links to artist

Få billetter! Maria Haukaas Mittet // Løvenvold Theater

https://lovenvoldtheater.no/
Organizer Løvenvold Theater
Venue Løvenvold Theater
Løvenvold Theater
Date 15. March 2024
Open from 19:00
Show starts 20:00

I mars 2024 tar Maria Haukaas Mittet med seg to av Norges fremste musikere for å presentere en fortryllende konsert, der vi blant annet kan forvente oss sanger fra hennes første norske album, "Heim", samt hennes siste musikalske mesterverk, EPene «Øyliv» og «Byliv». Her...

Rullestolplass - Maria Haukaas Mittet
449,00 NOK
Maria Haukaas Mittet
499,00 NOK
Ledsager
Må fremvise ledsagerbevis
0,00 NOK     
Rullestolplass - Maria Haukaas Mittet
449,00 NOK
Maria Haukaas Mittet
499,00 NOK