Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

De Høje Hæle:

Året er 2007, stedet er Ny Ellebjerg. Tre tosser mødes til en øver for første gang. Her fødes De Høje Hæle. Siden da har de skabt et flot repertoire bestående af 7”, bånd, en EP og hele to fuldlængde albums. Deres seneste udgivelse, "Mund Til Mund," har mødt stor entusiasme fra alle og enhver. Selv de danske anmeldere har ladet sig begejstre:

"Med Mund Til Mund viser De Høje Hæle, hvor punkmusikken bør positionere sig. Deres originale Shu-bi-dua-inspirerede tekster og kraftfulde melodier skaber en fornøjelig og charmerende punkoplevelse, perfekt egnet til cykelturen eller de første øl før aftenens begivenheder. Det er ren fornøjelse." - Undertoner (5/6)

Selv forstår de stadigvæk ikke hvad der foregår inden under deres hår, men måske er det også ligemeget. Med ny mand bag tønderne, giver hælene dig en ny form for paranoia døgnet rundt.

Du kan i hvert fald forvente at du enten falder for hælene eller også falder du fra. Husk dit kikkertsyn og hop ombord i ufoen og tag en tur i rutsjebanen. Så tænk frem, og se dig ikke tilbage, når du bliver blæst bagover på Studenterhuset den 5. april og mon ikke det ender ud med en ægte drukmås.

MOLLY:

MOLLY er et dansk punk-/rockband dannet i København i slutningen af 2011 af vennerne Malte Hill og Mathias Sarsgaard. Gennem årene har bandet haft forskellige konstellationer, dog altid med frontperson og sangskriver Malte Hill i spidsen.

Bandet spillede deres debutkoncert på den københavnske punkbar ‘Floss’ i 2012 og udgav få måneder senere en 7” vinyl med udvalgte sange fra koncerten. Efter udgivelsen af deres andet album ‘Peach Melba’ og singlen ‘Bagu Bagu’ i 2015, høstede bandet en enorm opmærksomhed herhjemme, men også internationalt. I kølvandet på en række senere udgivelser og bookinger på bl.a. Roskilde Festival, Spot Festival, Pop Revo samt en række turnéer og festivaler i EU, UK og endda en headliner tour i Brasilien har flere indflydelsesrige musikmedier fået øjnene op for det danske rockband.

De Høje Hæle + support: Molly

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 5. April 2024
Open from 20:30 to 23:00
Show starts 21:00

De Høje Hæle:

Året er 2007, stedet er Ny Ellebjerg. Tre tosser mødes til en øver for første gang. Her fødes De Høje Hæle. Siden da har de skabt et flot repertoire bestående af 7”, bånd, en EP og hele to fuldlængde albums. Deres seneste udgivelse,...

De Høje Hæle + support: Molly
80,00 DKK