Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
PIREN KULTURROM

Image for Bjørn Berge - SteelFinger Slim
BJØRN BERGE kunngjør nytt album "Introducing SteelFinger Slim" med internasjonal utgivelse i
januar/februar 2024!!!
– Den anerkjente norske bluesartisten Bjørn Berge er begeistret for å presentere sitt kommende album med tittelen "Introducing SteelFinger Slim". Dette spennende albumet, som vil være tilgjengelig internasjonalt fra januar 2024, markerer en ny musikalsk retning for Berge og introduserer hans alter ego SteelFinger Slim.
"Introducing SteelFinger Slim" vil inneholde en samling på totalt 10 lå ter, inkludert 6 originale lå ter skrevet av Bjørn Berge selv og 4 spennende coverversjoner av velkjente klassikere. Dette albumet fanger Bjørn Berge’s rå og kraftfulle tolkning av bluesmusikken, og viser Berges allsidighet som artist.
Med sin karakteristiske stil vil Berge, alias SteelFinger Slim, levere en oppslukende opplevelse med sin solo gitar og vokal. Albumet er innspilt på én dag i mai i det anerkjente ABC Studio i Etne, hvor Berge og hans team fanget øyeblikkets energi og skapte et autentisk uttrykk.
Bjørn Berge har allerede etablert seg som en av Norges mest respekterte bluesartister og har vunnet to Spellemannspriser for sin musikk. Med "Introducing SteelFinger Slim" tar han sitt kunstneriske uttrykk til nye høyder og utforsker ulike nyanser av bluesmusikken. Dette albumet vil uten tvil tiltrekke seg både gamle og nye fans av Berges musikk.
Albumet blir utgitt på det anerkjente norske plateselskapet Grappa, som har en lang historie med å støtte og fremme talentfulle norske artister. Samarbeidet mellom Berge og Grappa sikrer at "Introducing SteelFinger Slim" nå er ut til et bredt internasjonalt publikum, og at lytterne kan nyte den høye produksjonskvaliteten som selskapet er kjent for.
Bjørn Berge og hans team ser frem til å presentere "Introducing SteelFinger Slim" for verden og er sikre på at albumet vil bli godt mottatt. Ytterligere informasjon om utgivelsen og kommende konserter vil bli delt i nær fremtid.

Bjørn Berge er en norsk bluesmusiker kjent for sin virtuose gitarteknikk og kraftfulle vokal. Med et omfattende diskograYi og Ylere Spellemannspriser har Berge etablert seg som en av de ledende stemmene i den internasjonale bluesverdenen. Med sitt kommende album "Introducing SteelFinger Slim" tar han sitt kunstneriske uttrykk til nye høyder.

Døren åpner kl. 19, spillestart kl. 20.

Merchant legal name: PIREN KULTURROM

VAT: 928357236

Bjørn Berge - SteelFinger Slim

http://pirenkulturrom.no
Organizer PIREN KULTURROM
Venue Piren Kulturrom
Hollendergata 5, Mandal, Norge
Date 1. Jun 2024
Open from 19:00 to 23:00

BJØRN BERGE kunngjør nytt album "Introducing SteelFinger Slim" med internasjonal utgivelse i
januar/februar 2024!!!
– Den anerkjente norske bluesartisten Bjørn Berge er begeistret for å presentere sitt kommende album med tittelen "Introducing SteelFinger...

Bjørn Berge - vanlig
-
0
+
350,00 NOK
Bjørn Berge - ungdom, medl. MJK/MBK
-
0
+
300,00 NOK