Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

FUCKING CRAZY TIMES OG KRØLLE CHARLES

KLAUS HANDSOME PÅ SOLOTUR
MED SINE SANGE OG HISTORIER FRA ET LEVET LIV!

Trubaduren Klaus Handsome rejser på Danmarks tour med sit one-man-show bestående af Klaus, hans guitar, sine sange og hans storytelling. Hør bl.a. om Handsome’s møde med Leonard Cohen, og historien om da han for B.T. dækkede VM i fodbold i ’86, eller da han som 10-årig havde en UFO-oplevelse, alle disse anekdoter er efterfulgt af et dertilhørende nummer, og dette kombineret med Handsome’s interaktion med sit publikum, gør koncerten til en speciel og samlende oplevelse, hvor ordene inderlighed og hjertelighed er bedst beskrivende.

Peter Sommer udtrykker det således: “Klaus Handsome er manden, der gav mig lysten og modet til at bestige en scene, skrive mit eget, kort sagt at udtrykke sig, bevæge sig, forsøge at bevæge andre. Det er det, Klaus insisterer på; at verden og fællesskabet griber en, når man lader sig falde bagover. Man skal turde – og det tør Klaus.”

Klaus Handsome udgav i januar sit 4. album ”Helt Ud I Rummet Og Tilbage Igen” hvorfra 1.singlen ”Hey Anne” er blevet spillet flittigt på P4 og Klaus’ sang ”Fucking Crazy Times” allerede er en klassiker, som producer Rasmus Theodor (Barselona) kalder ”verdens bedste sang” og kollegaer og venner som bl.a. Kjartan Arngrim, Jøden, Simon Kvamm og Sommer bakker op med kor på denne tidsløse rock hymne.

Klaus Handsome

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 20. April 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

FUCKING CRAZY TIMES OG KRØLLE CHARLES

KLAUS HANDSOME PÅ SOLOTUR
MED SINE SANGE OG HISTORIER FRA ET LEVET LIV!

Trubaduren Klaus Handsome rejser på Danmarks tour med sit...

Klaus Handsome
75,00 DKK