Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Emilie Storaas er sanger og låtskriver, og lager vakker og upolert alternativ popmusikk med motstand. I 2019 solodebuterte hun med albumet «Slow Girl», og i mars 2024 kommer endelig oppfølgeren «Past Life». Plata er resultatet av et inspirerende samarbeid med produsent Kyrre Laastad, som med sine store ører og tydelige musikalitet har gitt musikken det rommet det fortjener. Laastad spiller også det meste på plata sammen med multiinstrumentalist Håkon Brunborg.

På «Past Life» fortsetter de å utforske hva popmusikk kan romme og løper innom viser og indie på veien.

Låtene er skrevet i en periode hvor Emilie har tatt et stort oppgjør med troen om å ikke være «bra nok» og å tørre å vise seg frem. «Past Life» er en bønn om at alle i seg selv er gode nok, og at vi trenger hverandre - nå mer enn noen gang. Storaas har vist stor bredde som sanger gjennom bandene Svankropp og Kjemilie, som har utgitt musikk i spennet fra scifi-pop til visejazz. Endelig er Emilie Storaas klar til å vise fram sin nye plate «Past Life» som utgis 1. mars 2024.

Links to artist

Emilie Storaas // Dunk

http://www.dunkoslo.no
Organizer Dunk
Venue Dunk, Bernt Ankers Gate 21, 0183 Oslo, Norge
Date 20. March 2024
Open from 20:00 to 22:00
Age limit 20

Emilie Storaas er sanger og låtskriver, og lager vakker og upolert alternativ popmusikk med motstand. I 2019 solodebuterte hun med albumet «Slow Girl», og i mars 2024 kommer endelig oppfølgeren «Past Life». Plata er resultatet av et inspirerende samarbeid med produsent...

Emilie Storaas
225,00 NOK