Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Last Train

No Fun er Norge og Nordens eneste dedikerte Iggy and The Stooges-tribute og har spilt protopønkens klassikere i Trondheim, Bergen, Tromsø, Tønsberg, Sandvika, Halden og på diverse Oslo-scener. De har spilt sammen med band som Hayeminol, Strychnine, Nullskattesnylterne og Detroit Sound, delt scene med Michael Krohn og Glen Matlock og hatt med Annette Gil, Charlotte Jacobsen og Jonas Skybakmoen som gjestevokalister.

Nå er de tilbake på favorittscenen og klar for å feire (proto)pønkens gudfar.

NO FUN - Stooges tribute. Support GUTTEBAND

http://www.lasttrain.no
Organizer Last Train
Venue Last Train
Last Train
Date 20. April 2024
Doors close 03:00
Show starts 20:00
Age limit 20

No Fun er Norge og Nordens eneste dedikerte Iggy and The Stooges-tribute og har spilt protopønkens klassikere i Trondheim, Bergen, Tromsø, Tønsberg, Sandvika, Halden og på diverse Oslo-scener. De har spilt sammen med band som Hayeminol, Strychnine, Nullskattesnylterne og...

No Fun - Stooges tribute
No Fun er Norge og Nordens eneste dedikerte Iggy and The Stooges-tribute og har spilt protopønkens klassikere i Trondheim, Bergen, Tromsø, Tønsberg, Sandvika, Halden og på diverse Oslo-scener. De har spilt sammen med band som Hayeminol, Strychnine, Nullskattesnylterne og Detroit Sound, delt scene med Michael Krohn og Glen Matlock og hatt med Annette Gil, Charlotte Jacobsen og Jonas Skybakmoen som gjestevokalister. Nå er de tilbake på favorittscenen og klar for å feire (proto)pønkens gudfar.
See more
200,00 NOK