Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DANDUG AS

Presseskriv The Irish Vikings 2024
-------------------------------------------

"Irsk folkemusikk med en tvist. Disse gutta kan underholdning. Er du opplagt til høyt tempo, ja da må du ikke gå glipp av denne konserten. Det tar ei uke før du lander igjen..." (Haugesunds Avis, mai 2009)

Dette er en av anmeldelsene etter en konsert med FolkRockbandet
The Irish Vikings.
Som en opplevelse for publikum har de turnert Norge og Nord Europa de siste 16 årene til festival arrangørers og publikums hemningsløse applaus.
Profilerte musikere fra Norge, Nederland og England leverer tradisjonelle irske OG selvlagde slagere i sin egen rockedrakt, iført kilter og levert med masse humor og skjegg.
16 år på veien og ikke så mye i studio , men bandet har sluppet en EP og seks singler de siste årene og planlegger et helt album. Det kommer flere innspillinger fra det som har vokst til å bli ett av Norges tetteste og morsomste rockeband i denne sjangeren.
Her leveres alt fra orginalt til Waterboys,Trad. Flogging Molly og Thin Lizzy.
Øyvind Nordbys karismatiske framtreden og rå vokal guider publikum gjennom et folkrock landskap som blir tonesatt av Rune Engen på trommer , Ruben Wijga i denne settingen på fele,og Loiza Kallona tar stafettpinnen når han er på en sjelden tur med Goth bandet sitt .Legenden Biffen Bjørndal på gitar og en av norges tyngste bassister Jo Torgar Guttu holder grooven I et svett show som setter spor I sarte sjeler.

`Dette var innertier og sabla morsomt` (Finnsnes I Fest 2018)

Gled dere !

The Irish Vikings @Sjøboden Live Scene

Organizer DANDUG AS
Venue Sjøboden Live Scene
Bryggegata 6, Mandal, Norge
Date 3. May 2024
Open from 20:00 to 23:55

Presseskriv The Irish Vikings 2024
-------------------------------------------

"Irsk folkemusikk med en tvist. Disse gutta kan underholdning. Er du opplagt til høyt tempo, ja da må du ikke gå glipp av denne konserten. Det tar ei uke før du lander...

Billetter
264,00 NOK