Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Løvenvold Theater

Few tickets
Image for Få billetter! Jonas Fjeld // Løvenvold Theater
Billettsalget starter onsdag 6. mars, klokken 12:00

Jonas Fjeld

Artister kan ikke pensjonere seg, selv når de passerer 70. Det handler om å fortsette så lenge det er pust i lungene, så lenge det er følelser å formidle, og så lenge det er et publikum der ute som vil lytte. Jonas Fjeld er i den heldige posisjonen at han både har skaperkraften intakt og evnen til å fortsette. Samtidig har han et stort publikum som vet å sette pris på en artist som alltid innfrir og overrasker.

Jonas Fjeld er en artist som takket være sin lange karriere er mer allsidig enn mange andre kan drømme om å bli. Han startet som gjøglende rocker i det elleville bandet Jonas Fjeld Rock ‘n’ Rolf Band, fortsatte med seriøs funk innspilt i USA, laget country-plate i Nashville, backet utallige norske artister på plate, gjorde comeback som soloartist med country-inspirert viserock, spilte amerikansk folkemusikk sammen med Rick Danko fra The Band og Eric Andersen, samarbeidet med visekongen Ole Paus og rockepoeten Henning Kvitnes, kastet seg ut i bluegrass sammen med Chatham County Line, og nylig gikk han til topps sammen med legendariske Judy Collins. Han har også nylig gjort gjenforeningskonserter med Jonas Fjeld Band, som var ledende innen norsk rock på 80-tallet med to Spellemannpriser.

Alt dette understreker bare at dette er en artist som ikke er redd for å se seg tilbake før han tar nye steg videre.

Merchant legal name: LØVENVOLD THEATER AS

VAT: 928335194

Få billetter! Jonas Fjeld // Løvenvold Theater

https://lovenvoldtheater.no/
Organizer Løvenvold Theater
Venue Løvenvold Theater
Løvenvold Theater
Date 6. Jun 2024
Open from 19:00 to 22:00
Show starts 20:00

Billettsalget starter onsdag 6. mars, klokken 12:00

Jonas Fjeld

Artister kan ikke pensjonere seg, selv når de passerer 70. Det handler om å fortsette så lenge det er pust i lungene, så lenge det er følelser å formidle, og så lenge det er et...

Jonas Fjeld
-
0
+
499,00 NOK
Rullestolplass - Jonas Fjeld
-
0
+
499,00 NOK
Ledsager
Må fremvise ledsagerbevis
SOLD OUT
0,00 NOK