Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Efterklang er et dansk band dannet af barndomsvennerne Mads Brauer, Casper Clausen & Rasmus Stolberg. I mere end tyve år har Efterklang udfordret grænserne for eksperimenterende, elektronisk og følelsesladet kammerpop. I 2021 udgav de deres 6. album 'Windflowers', som blev efterfulgt af en turné i årene derefter. Med albummet fortsætter den danske trio en kreativ rejse, der har ført dem tættere sammen, selv når deres liv trækker i forskellige retninger. Albummet, opkaldt efter den blomst, der symboliserer håb og forandring, er et resultat af flere års samarbejde og eksperimenter, og det præsenterer nogle af deres mest raffinerede, direkte og selvsikre popnumre til dato.

Mens Efterklang, ligesom resten af verden, så deres sommerplaner for 2020 gå i opløsning, vendte de deres opmærksomhed mod at skabe noget nyt. Med følelsen af at have masser af tid og intet at bevise, kastede Casper og Mads sig ud i at udtænke idéer til sange, bare for at se, hvor det ville føre dem hen.

Da muligheden for at inddrage gæster og sessionmusikere var begrænset, blev Efterklang nødt til at udfordre deres sædvanlige kreative proces og omfavne deres egne begrænsninger. Omdrejningspunktet for Windflowers var tilbage til grundlæggende elementer, og det blev til en øvelse i at bruge deres omfattende og dynamiske erfaring. Ved at producere pladen selv fandt de tilbage til legen og glæden ved at lave musik sammen, samtidig med at de omfavnede deres karakteristiske popfølelse og skabte deres fineste melodiske øjeblikke til dato.

På albummet synger Casper igen på engelsk, for det meste. Det er fyldt med intimitet, lyden af tre venner, der finder hinanden på et tidspunkt, hvor verden omkring dem føltes usikker. Pladen handler om at eksistere, både alene, sammen og i naturen. Det handler om at genoprette forbindelsen og give plads til hinandens vækst.

Efterklang

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 14. November 2024
Open from 19:30
Show starts 20:00

Efterklang er et dansk band dannet af barndomsvennerne Mads Brauer, Casper Clausen & Rasmus Stolberg. I mere end tyve år har Efterklang udfordret grænserne for eksperimenterende, elektronisk og følelsesladet kammerpop. I 2021 udgav de deres 6. album 'Windflowers', som blev...

Efterklang
295,00 DKK