Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for RIGMOR

RIGMOR

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 28. Sep 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

OPLEV DET MEDRIVENDE OG EKSPRESSIVE BAND RIGMOR TIL EFTERÅRET, NÅR DE TAGER PÅ ANDEN DEL AF DERES ALBUMTOUR “VÆLTER VI MØRKET”

Måske har du set Rigmor på forsiden af marts måneds GAFFA-blad? Måske så du med, da Cyklus fortolkede Rigmors hitsingle...

RIGMOR
OPLEV DET MEDRIVENDE OG EKSPRESSIVE BAND RIGMOR TIL EFTERÅRET, NÅR DE TAGER PÅ ANDEN DEL AF DERES ALBUMTOUR “VÆLTER VI MØRKET” Måske har du set Rigmor på forsiden af marts måneds GAFFA-blad? Måske så du med, da Cyklus fortolkede Rigmors hitsingle “Alt det du gør” i X-factor? Eller måske har du hørt deres optræden i DR Koncerthuset på P6? Den aarhusianske kvartet har netop udgivet deres andet studiealbum, “Vælter vi mørket”, som har medført bandet flotte anmeldelser og omtaler og en GAFFA-forside. Live har Rigmor også markeret sig som et af Danmarks stærkeste nye skud på stammen med høj energi og høj frekvens af liveshows. I 2022 optrådte bandet på SPOT Festival, Roskilde Festival, i DR’s koncertsal og på utallige danske spillesteder under efterårs touren “Glade blinde børn”.
See more
-
0
+
175,00 DKK