Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Few tickets
Image for Big Kjell på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Big Kjell eller Kjell Mathisen som han egentlig heter er en ekstremt rutinert og anerkjent trubadur som spiller over hele landet om sommeren og på selveste Gran Canaria om vinteren. Her får vi et variert repertoar og kanonstemning fra start til slutt! Kjell gleder seg til å besøke Onkel Thor igjen og vi gleder oss til å ønske både han og våre fantastiske gjester velkommen! Spillestart vil være rett etter at Vidar Villa er ferdig på utescenen (omtrent kl. 23:00).

Dersom du allerede har billetter til konserten med Vidar Villa, så gjelder disse selvsagt også til livemusikken med Big Kjell. Dersom du ikke har billetter til førstnevnte konsert, så åpner dørene for deg kl. 23:00. Kjell spiller også hos oss i forbindelse med "Dansk frokost" på lørdag (se eget arrangement).

Dersom du skulle ha noen spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post post@onkelthor.no eller via Messenger.

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Big Kjell på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 24. May 2024
Open from 23:00 to 03:00
Show starts 23:00
Age limit 20

Big Kjell eller Kjell Mathisen som han egentlig heter er en ekstremt rutinert og anerkjent trubadur som spiller over hele landet om sommeren og på selveste Gran Canaria om vinteren. Her får vi et variert repertoar og kanonstemning fra start til slutt! Kjell gleder seg til å...

Ordinær billett *
* Inngang fra kl. 23:00. Denne billetten inkluderer ikke inngang til konserten med Vidar Villa tidligere på kvelden.
See more
-
0
+
158,00 NOK