Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for TELUS
*Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.


TELUS er en ung dansk post-punkgruppe, der med upolerede følelser indtager scenen. I grænselandet mellem post-punk, alternativ og pop, smelter en følelsesladet vokal sammen med hårdtslående trommer, fængende melodier og atmosfæriske lyduniverser. Bandet har skabt en dynamisk lyd, der både indeholder opløftende melodier, de tungere shoegaze-inspirerede stykker, samt store sårbare ballader om livet.

I 2021 deltog TELUS i finalen til talentkonkurrencen Band Battle Skråen. Sidenhen har bandet varmet op for navne som Patina, Søn, jung og KALASET. I september 2023 spillede bandet med stor succes en udsolgt releasekoncert på spillestedet 1000Fryd for deres debut-EP. I foråret 2024 er TELUS blevet udvalgt til Rock the Region, hvor de skal spille koncerter i 7 midtjyske byer med afslutning på årets SPOT-festival.

Singlen ‘Apart’ udkom i maj 2023, er blevet spillet på P6 Beat og modtog stor begejstring fra både
anmeldere (BoT, Good Because Danish) og fans. Sammen med singlerne 'Is There Something Ironic in That?' og 'Neon Lights', banede ‘Apart’ vejen for debut-EP’en ‘Love Songs for Strangers’ som udkom i september 2023 - en raffineret samling af sange, der dykker ned i de turbulente og meningsfulde relationer, der præger ungdomslivet i dagens flygtige tidsalder.

I forbindelse med udgivelsen af EP’en er bandet blevet omtalt som “kandidater til at bringe post-punken tilbage i A-rotationen”(Bands of Tomorrow). Det tyske medie Good Because Danish trak tråde til Joy Division og new wave-genren, både lyrisk og sonisk, hvilket bandet også er blevet anerkendt for af HQ-music. Med et lydbillede, der forener nostalgiske referencer med nutidig innovation, har TELUS skabt et værk og en lyd, der udforsker komplekse følelser - fra de opløftende øjeblikke af kærlighed og fest til de mere dunkle aspekter som tvivl, kærestesorg og mentalt helbred.

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

TELUS

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 14. Jun 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

*Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.


TELUS er en ung dansk post-punkgruppe, der med upolerede følelser indtager scenen. I grænselandet mellem post-punk, alternativ og...

TELUS
Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.
See more
-
0
+
60,00 DKK