Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Image for Single- og videorelease med Palace of pleasure
Palace of Pleasure har vært i elektronikabransjen i flere tiår, og har på veien blant annet rasket med seg to spellemannpriser. Nå vender PoP tilbake til Hærverk et år etter at Musikkavisen Puls kalte fjorårets vinylrelease en av årets beste konsertopplevelser. Ved denne anledningen skal ny single og video feires behørig, med gjenhør av noen klassiske PoP-låter og raust med materiale fra Undarkness (2022). Fra mørk og skakk elektronika til discodub med stødig kurs mot dansegulvet. Hjemsøkte gitarer, kortsluttede synthesizere og rikelig med basskraft byr opp til sommerfest.


Etter konserten spiller DJ Nefertiti. Oslo-baserte Nefertiti har fått byen til å danse til afrikansk og arabisk musikk fra SWANA-regionen i flere tiår. Hun er ikke opptatt av å kategorisere musikken sin, men som hun sier, er det "umulig å ikke bevege kroppen". Norsk-somaliske Idil tok DJ-navnet Nefertiti i 2009, da hun bestemte seg for å bringe undergrunns elektroniske lyder fra SWANA-regionen til Norge.

Merchant legal name: KAFÉ HÆRVERK AS

VAT: 918775358

Single- og videorelease med Palace of pleasure

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 8. Jun 2024
Open from 20:00 to 03:00
Age limit 20

Palace of Pleasure har vært i elektronikabransjen i flere tiår, og har på veien blant annet rasket med seg to spellemannpriser. Nå vender PoP tilbake til Hærverk et år etter at Musikkavisen Puls kalte fjorårets vinylrelease en av årets beste konsertopplevelser. Ved denne...

Billett
Single og Video release med Palace of Pleasure
-
0
+
280,00 NOK