Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Last Train

Image for Simon Moholt & Pilgrim / Everbloom Valley. Supp: The Midnight Reverends
Cult Kaos har gleden av å presentere bandene ‘’Simon Moholt & Pilgrim’’ og ‘’Everbloom Valley’’ på Last Train i Oslo lørdag 15.06.2024.

Du er herved hjertelig velkommen!Simon Moholt & Pilgrim:

Frontfigur og låtskriver Simon Moholt gikk den 720 km lange pilegrimsturen til Santiago de Compostela for inspirasjon til prosjektet og bandet nå kalt ‘’Pilgrim’’.

Bandet Pilgrim ble etablert i 2020 og er et norsk tekstbasert band, med mye fokus på tunge rytmer og tradisjonelle og melodiøse komposisjoner.

Pilgrim kombinerer folkets musikk (folkemusikk) og folkets stemme (hip hop musikk), med innflytelse fra legender som Bob Dylan og MF DOOM. Dette ender opp i en mystisk, spirituell og magisk forestilling om Pilegrimer ''på vei til et hellig sted'' og lyset i horisonten.Til tross for at Simon Moholt & Pilgrim enda ikke har gitt ut noen offisielle utgivelser har Pilgrim spilt konserter på bl.a Rockefeller, Parkteatret, John Dee og flere andre steder.

I 2022 og 2023 la Simon Moholt & Pilgrim ut på sommerturné i Norge og spilte 14 konserter på 14 dager, denne sommeren blir det ny turné med enda flere konserter. Målet er å bygge opp en stor spenning og hype rundt deres første skive, som er planlagt å komme ut i 2024. Det finnes allerede mange konsertopptak som er mulig å nyte på Youtube kanalen Cult Kaos.Everbloom Valley:

Everbloom Valley har siden våren 2022 fåh vist frem sin spennende og energiske poprock- musikk med stor suksess. Med nikk il lyden av det varme, briiske 60- og 70-tallet og il eminente band som Supergrass og Motorpsycho har bandet med sih personlige preg kapret folket med sin musikk.Siden debutkonserten på Gamla i Oslo, mai 2022, har Everbloom Valley etablert seg som et enestående liveband fullt av energi og overbevisning. De har forbauset og imponert publikum hvor enn de har opptrådt. Bandet har vært rundt på både Norge- og Europaturné gitt ut EP-ene «Bound for Mexico» og «The Initiative to Love», samt dobbeltsingelene «Bridges Wide» og “Lady Brown”. Everbloom er nå plateaktuelle med sin debut LP “Swirling Around The Everbloom Valley” som kom 13.oktober-Bandet består av tidligere “The Pricks” frontmann Rasmus Aanje på leadvokal og bass, Jo Inge Nødset på kassegitar og perkusjon, Axel Grønvold på elgitar og David Hvesser på trommer.

------------------------------------------------------------------------------------------------Ses på Last Train!

Merchant legal name: HYPOGEUM AS

VAT: 924345047

Simon Moholt & Pilgrim / Everbloom Valley. Supp: The Midnight Reverends

http://www.lasttrain.no
Organizer Last Train
Venue Last Train
Last Train
Date 15. Jun 2024
Open from 20:00 to 03:30
Age limit 20

Cult Kaos har gleden av å presentere bandene ‘’Simon Moholt & Pilgrim’’ og ‘’Everbloom Valley’’ på Last Train i Oslo lørdag 15.06.2024.

Du er herved hjertelig velkommen!Simon Moholt & Pilgrim:

...

Simon Moholt & Pilgrim / Everbloom Valley
-
0
+
150,00 NOK