Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Last Train

Image for Sightseers
Sightseers er et norsk/engelsk rock band fra Kongsberg dannet i 2019.

Med kjærlighet for suggererende, fengende melodier beveger Sightseers seg i et landskap av new wave, krautrock og post-rock.
En blanding av symbiotisk melodiske gitarriff, falsettvokal, subdisco-basslinjer og krautrock-trommeslag skaper den typen musikk som hindrer både kropp og sinn fra å stå stille.

Sightseers består av
Vegard Eggum: gitar, vokal
Gavin Baker: bass
Christian Børke: trommer, xylosynth, kor vokal

Vegard Eggum og Christian Børke er fra Kongsberg og har tidligere spilt i postrock-bandet Meadows & Io. Vegard Eggum ga ut et sublimt rockealbum i 2016 som As The Tired Trains Cross Europe. Christian Børke også spilt i en rekke Oslo garasjerockeband og spiller for tiden perkusjon og synth i livebandet As The Tired Trains Cross Europe.

Gavin Baker er fra London og har tidligere spilt i postrock-bandet Billy Mahonie og krautrockbandet Radio 9. Han spiller også for tiden i et metalband sammen med sønnen: Enslave The Zombie.

Sammen lager disse tres hombres musikk du samtidig kan stryke deg over haken og danse til. Album Sightseers kommer slutten av mai på Big Pink Records. Singlen New Wave kom i April.

orcd.co/Sightseers
facebook.com/sightseerstheband
instagram.com/sightseersband

Merchant legal name: HYPOGEUM AS

VAT: 924345047

Sightseers

http://orcd.co/Sightseers
Organizer Last Train
Venue Last Train
Last Train
Date 13. Jun 2024
Open from 20:00 to 03:30
Age limit 20

Sightseers er et norsk/engelsk rock band fra Kongsberg dannet i 2019.

Med kjærlighet for suggererende, fengende melodier beveger Sightseers seg i et landskap av new wave, krautrock og post-rock.
En blanding av symbiotisk melodiske gitarriff, falsettvokal,...

Sightseers
Sightseers er et norsk/engelsk rock band fra Kongsberg dannet i 2019. Med kjærlighet for suggererende, fengende melodier beveger Sightseers seg i et landskap av new wave, krautrock og post-rock. En blanding av symbiotisk melodiske gitarriff, falsettvokal, subdisco-basslinjer og krautrock-trommeslag skaper den typen musikk som hindrer både kropp og sinn fra å stå stille. http://orcd.co/Sightseers http://www.facebook.com/sightseerstheband http://www.instagram.com/sightseersband
See more
-
0
+
200,00 NOK