Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Koie

Image for Eurovision 2024 // Koie Lavvo
Lørdag 11. mai inviterer vi til en storstilt MGP-finalefest på Koie Lavvo.

Dørene og baren åpner klokken 19:00. Utover kvelden, mens vi venter på at den store finalen skal starte klokken 21:00, vil du kunne forvente legendariske MGP-hits på pop-anlegget, MGP-quiz, overraskelser og god stemning. Det blir også salg av mat og snacks.

Under finalen, som vi viser på storskjerm, vil du kunne fylle ut et eget stemmeskjema der du kan gi dine egne poeng til både låtene og showet. Stemmeskjemaene vil vi samle inn når alle låtene har blitt sunget, og deretter ha en uoffisiell kåring av beste sang og opptreden. Under sendingen har du også mulighet til å spille Koie’s egen MGP-bingo!

Vi vil også kåre kveldens flotteste MGP-antrekk, så hiv på deg finstasen, glitter og glam og kom å ha det kjekt sammen med oss!

Etter at finalen er over vil vi fortsette kvelden på dansegulvet.

Det er gratis inngang, men billett må reserveres gjennom Tikkio på forhånd.

Velkommen!

ID: 18 år

Om Koie og Koie Lavvo:

Koie er lokalisert i Stranda sentrum, og tilbyr alt fra enkle til eksklusive hytter. På Koie har du også Koie Lavvo, Stranda's storstue. Koie Lavvo tilbyr en unik opplevelse med sin bar og uteservering. Her har du en nydelig fjordutsikt. Vi tilbyr et bredt spekter av arrangementer gjennom året. Les mer her: koiestay.no/arrangement

Merchant legal name: STRANDA BOOKING AS

VAT: 898516822

Eurovision 2024 // Koie Lavvo

https://koiestay.no/
Organizer Koie
Venue Koie Lavvo
Koie Lavvo
Date 11. May 2024
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 18

Lørdag 11. mai inviterer vi til en storstilt MGP-finalefest på Koie Lavvo.

Dørene og baren åpner klokken 19:00. Utover kvelden, mens vi venter på at den store finalen skal starte klokken 21:00, vil du kunne forvente legendariske MGP-hits på pop-anlegget,...

Billett
-
0
+
0,00 NOK