Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Musikk i Sentrum

Image for The Flowers & Friends - Laurdag 25. Mai // Stødt Bar & Scene
Det legendariske Ørstabandet, The Flowers kjem tilbake til Stødt, og denne gongen med ‘’Friends’’. Kven disse venane er skal vi ikkje annonsere idag, men bandet seier dei har nokre ess i erme, og at det blir ein flott musikals kveld med lokale låtar, blanda med slagera frå ei ti tilbake. I tillegg blir det fleire låtar av Bellady ( Egil Dimmen )

The Flowers vart starta tilbake i 1973, medan dei endå gjekk på 'småskulen'. Dei vart sentrale på fritidsklubben Step-In i Ørsta og gjorde også stor suksess på Maurtuefestivalen i Volda 1979. Bandet vart etter kvart lagt på is og medlemmane fortsette i andre band som Egil Dimmen Band, Bellady, Novus, Charlie og Nightsound for å nevne nokre lokale band frå 80-talet og framover mot nyare tider.
Konsert med The Flowers gir oss ei reise i musikken frå 70- og 80-talet.
The Flowers er Kjell Arne Dimmen (gitar/song), Karl Johan Andersen (Gitar), Bjørn Helge Ose (Bass), Per Arve Hovden (Tangentar/song) og Torger Lødemel Trommer/song).

Merchant legal name: MUSIKK I SENTRUM

VAT: 916943652

The Flowers & Friends - Laurdag 25. Mai // Stødt Bar & Scene

Organizer Musikk i Sentrum
Venue Stødt Bar & Scene
Ivar Aasen-gata 18, Ørsta, Norge
Date 25. May 2024
Open from 21:00 to 02:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Det legendariske Ørstabandet, The Flowers kjem tilbake til Stødt, og denne gongen med ‘’Friends’’. Kven disse venane er skal vi ikkje annonsere idag, men bandet seier dei har nokre ess i erme, og at det blir ein flott musikals kveld med lokale låtar, blanda med slagera...

The Flowers & Friends 25. Mai Billett
-
0
+
100,00 NOK