Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN

Image for Malin Pettersen
Velkommen til en av høstens mest intime musikalske opplevelser.
Vi ruller inn i førjulstiden med en rekke stemningsfulle konserter på Trevarefabrikken, og først ut er Malin Pettersen, 8. november.

Dørene åpner kl 20.00
Konsertstart kl 21.00
CC: 250,-
Billetter via Tikkio

Velkommen til en konsert hvor du hører Malin Pettersen så tett på som det er mulig å komme, med pust, knirk, skraping – og den stemmen. Med referanser som Joni Mitchell, Iris DeMent og Lisa Ekdahl, bakt inn i sitt eget unike uttrykk, vil du få servert sanger fra en låtskriver i stadig utvikling. Det er ikke vanskelig å forstå hvordan Pettersen har fengslet lyttere helt siden hun begynte å lage musikk – ei heller at det kommer til å vedvare gjennom mange fremtidige sesonger.

Malin Pettersen er en rastløst utforskende artist som aldri lager samme plate to ganger. I katalogen finner man blant annet debuten Refrences Pt.1 som mottok spellemannsprisen i 2018. Denne ble fulgt opp av EP-en Alonesome som for alvor løftet Malin Pettersen ut over landegrensene og plasserte henne på kartet internasjonalt. Millioner av streams fulgte i kjølvannet av utgivelsen i tillegg til skryt fra Billboard Magazine, Rolling Stone Country og Paste Magazine. I 2020 kom enda en spellemann-nominert plate, Wildhorse (2020), som ble spilt inn i Nashville med lokale musikere, og siden kom fjorårets kritikerroste R&B og pop-inspirerte plate Trouble Finding Words ble skapt i tett samarbeid med produsent Martin Horntveth.

EP-en Seasons, som slippes 13. september i år, er den «spirituelle oppfølgeren» til EP-en Alonesome fra 2019. Prosjektet er do-it-yourself i alle ledd. Pettersen har spilt inn låtene i klesskapet hjemme –det var det stedet i leiligheten det var minst støy og lyden ble best. Hun har produsert selv, tatt pressebilder selv og designet coverne selv. I trygge omgivelser i skapet gjør Pettersen det hun gjør best: synger låter der tekst og melodi er de bærende elementene og hvor stemmen tar lytteren utenfor tid og rom.

Merchant legal name: TREVAREFABRIKKEN AS

VAT: 915541453

Malin Pettersen

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN
Venue Henningsvær
Henningsvær
Date 8. Nov 2024
Open from 20:00 to 23:00

Velkommen til en av høstens mest intime musikalske opplevelser.
Vi ruller inn i førjulstiden med en rekke stemningsfulle konserter på Trevarefabrikken, og først ut er Malin Pettersen, 8. november.

Dørene åpner kl 20.00
Konsertstart kl 21.00...

Ordinær billett
-
0
+
250,00 NOK