Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Kloster i Vor Frelsers Kirke

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date 28. October 2020
Open from 19:00 to 22:30
Show starts 20:00

Studenterhuset og Vor Frelsers Kirke er stolte af at præsentere Kloster i kirkens smukke rammer.

—————————————
Entré: 100 kroner (inkl. gebyr)
Døre: 19:00
Koncertstart: 20:00
—————————————

Efter en række anmelderroste albums med fokus på både engelsk middelaldermystik og gamle danske salmer, samt en Steppeulven-pris som årets komponist i 2016, har Klosters sangskriver og omdrejningspunkt Mikael Rahbæk Andreasen kastet sin kærlighed på digteren Simon Grotrians billedrige og eksplosive lyrik. Siden deres første personlige møde i 2017 har Mikael sat musik til over 40 af Simons tekster, og ti af disse resulterede i det ambitiøse album ’Især til de levende’, der udkom tidligere i år og blev modtaget af en begejstret presse.

Modsat på albummet hvor Mikael i tæt samarbejde med Mikkel Elzer og andre bidragsydere forsøgte at gøre musikken lige så sprælsk og overrumplende som Simons tekster, fremstår Kloster live som en solooptræden, hvor der skæres ind til benet af Mikael Rahbæk Andreasens særegne sangskrivning, og hvor der gives ekstra plads til fordybelse i Simon Grotrians finurlige tekstunivers.

Simon var selv begejstret for, at hans tekster blev gjort til sange, og når han blev konfronteret med sine egne ord, når Mikael fremførte sangene for ham, skulle han ofte lige have en ekstra cigaret og sunde sig lidt. Som om ordene kom ekstra til live i sungen form. Desværre døde Simon uventet i fjor, men hans forfatterskab fortjener at leve videre, og det gør det i Aalborg i Vor Frelser Kirke d. 28. oktober.

Forvent en spartansk, intim og nærværende aften! Velkommen!

Studenterhuset og Vor Frelsers Kirke er stolte af at præsentere Kloster i kirkens smukke rammer.

—————————————
Entré: 100 kroner (inkl. gebyr)
Døre: 19:00
Koncertstart: 20:00
...

Tickets
Entré 100 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve