Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Calby

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Saturday 11. September 2021
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00

Studenterhuset er glade for at byde velkommen til Calby igen efter efterårets store succes!

—————————————
Entré: 210 kroner (inkl. gebyr)
Døre: 20:00
Koncertstart: kl 21:00
—————————————

Der er meldt udsolgt i alle byer, når danske Calby rammer landevejen i denne måned.

I dag løfter den danske sanger dog sløret for en ny og større tour, der vil bringe ham rundt i landet med hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit i rygsækken.

Fra Ideal Bar til Store Vega
For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen ’The Everyday Bit’. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby aka. den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende tour. Det skal nævnes at den udsolgte Lille Vega efterfølgende er blevet ændret til en siddende Store Vega pga. de nuværende restriktioner.

Burnout: Fra hypet til storhittende
Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Koncerter tilpasses Covid-19 restriktioner
Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærk udfordret under coronavirussen. Det kan Calby skrive under på med mere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken annoncers denne tour og skulle der fortsat være restriktioner i 2021, vil Calby og arrangørerne gør alt for at gennemfører koncerterne under de givne restriktioner (ligesom det er lykkes at gennemføre den nuværende tour i September 2020).

Studenterhuset er glade for at byde velkommen til Calby igen efter efterårets store succes!

—————————————
Entré: 210 kroner (inkl. gebyr)
Døre: 20:00
Koncertstart: kl 21:00
...

Tickets
Entré 210 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve