Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

While I Wonder & Frederik Damkaer / Studenterhuset Aalborg

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date 12. November 2020
Open from 19:30 to 23:00

Studenterhuset Aalborg er glade for, at igen kunne byde velkommen til While I Wonder, som denne gang medbringer Frederik Damkaer.

——————————
Entré: 50,- inkl. gebyr
Døre: 19:30
Koncertstart: 20.00
——————————

While I Wonder er et band fra Aalborg som de sidste 3 år har etableret sig på den Nordjyske musikscene med en folk/poppet og afdæmpet akustisk lyd. Nu er ambitionen at nå ud til resten af Danmark, og i 2019 er lydbilledet vokset med flere instrumenter, og udtrykket har udvidet sig, men stadig indenfor den genkendelige intime folk/pop med akustisk lyd.
While I Wonder vil gerne være et lindrende lydlandskab, som man kan have med sig på sin tur gennem livets forskellige faser af op- og nedture.


Den danske sangskriver Frederik Damkaer drager ud på Folk-scenen med et solidt greb om den rustikke instrumentering og et talent for melodisk fortælling. Bandet vækker historierne til live med fængende rytmer, akustiske guitar-motiver, ambient el-guitar og klaver og kor, der omfavner Frederik Damkaers fornemmelse for at beskrive både de store følelser, de subtile følelser. Historier der trækker på inspiration fra musikalsk-slægtede ånder som Passenger, The Lumineers og Mumford & Sons.

I september 2018 udgav Frederik Damkaer sit debutalbum 'Like Father Like Son'.
En samling af sange der beskæftiger sig med familieliv, det at vokse op, de historier du bærer gennem livet og dem du bliver fortalt, mens du følger med livet. Det er et album, der tager dig gennem et amerikansk roadtrip, bekymringer og refleksioner på fremtiden, tabt kærlighed og eventyr.

Studenterhuset Aalborg er glade for, at igen kunne byde velkommen til While I Wonder, som denne gang medbringer Frederik Damkaer.

——————————
Entré: 50,- inkl. gebyr
Døre: 19:30
Koncertstart: 20.00
...

Tickets
Entré 50 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve