Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK

Clean Feed labelkveld #1: Chrome Hill albumslipp

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK
Venue Kafé Hærverk
Hausmanns gate 34, Oslo, Norge
Date 25. November 2020
Open from 20:00
Show starts 21:00
Min. age 20

MERK: Kun 25 billetter i salg! Kjøp albumet sammen med billetten og få rabatt!

Chrome Hill med nytt mollstemt album! Mørkt og mollstemt. Dette er grunnstemningen på «This is Chrome Hill». Albumet er kontrastfylt. Inspirert av filmatiske og musikalske stemninger. Tenk Twin Peaks og Tom Waits. Død. Liv. Lys. Mørke. Kontraster. Livsfaser. Ikke én spesiell hendelse, men summen av mange.

Låtene har et større alvor og mørke enn på tidligere utgivelser. 2020 har vært et annerledes år. Samtidig avslutter de med en låt som bærer et håp i seg. Med låta «Light» ønsker de å sette punktum i form av noe stort og viktig. Det blir bedre. Det må bli bedre.

Kontrastene speiles i musikken. Chrome Hill har en nær relasjon til Japan og har turnert der jevnlig i mange år. Et spenningsfylt land hvor kontrastene er dradd til det ekstreme. Der har de spilt med japanske musikere. Disse erfaringene har gjort noe med musikken. Fra rolig zen-aktig stemning i en helt stille park med vakre broer og trær, til Shinjuku sine crazy, nesten marerittaktige spillebuler.

Japanerne drar det langt musikalsk: De spiller høyere enn andre. Mer støyende enn andre. Men også roligere og mer stillferdig enn andre. Og låtene varer lenge, lenger enn de fleste av oss er vant til. Samtidig er omgangsformene både kontrollerte og uforutsigbare. Man kan få en følelse av at man ikke skjønner noen verdens ting. Det er så forskjellig fra kodene vi mestrer, og man føler seg så annerledes. Alle turene til Japan har inspirert bandet til både å ta ting enda lenger ned, men også å ta ting lenger ut. Låta Particle er en av flere låter på «This is Chrome Hill» som speiler disse erfaringene.

Chrome Hill er Asbjørn Lerheim - gitar, Atle Nymo - saksofon, Roger Arntzen - kontrabass og Torstein Lofthus - trommer.

www.chromehill.no
cleanfeed-records.com

MERK: Kun 25 billetter i salg! Kjøp albumet sammen med billetten og få rabatt!

Chrome Hill med nytt mollstemt album! Mørkt og mollstemt. Dette er grunnstemningen på «This is Chrome Hill». Albumet er kontrastfylt. Inspirert av filmatiske og musikalske...

Tickets
Ordinær 200 NOK
-
0
+
Products / other
This Is Chrome Hill LP 150 NOK
-
0
+
This Is Chrome Hill CD 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve