Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Kom Vi Løber — i Budolfi Kirke

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Thursday 04. November 2021
Open from 19:30 to 23:00
Show starts 20:00

Studenterhuset Aalborg og Studenterpræsterne er utroligt stolte af at kunne præsentere Kom Vi løber som duo-opsætning — og så endda i Budolfi Kirkes smukke rammer.

Vi er særdeles glade for igen at præsentere denne koncert, da forrige koncertdato desværre blev aflyst pga. sygdom.

—————————————
Døre: 19:30
Koncertstart: 20:00
Entré: 75 kroner (inkl. gebyr)
—————————————

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Med en nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, giver hun elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet.
 Den 8. maj 2020 udkom singlen "Hendes Ansigt" skrevet med udgangspunkt i et digt af Jørgen Leth fra 1968 og produceret af Lone i samarbejde med Aske Bode. Singlen fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt. Henover sommeren blev den et regulært radiohit og er nu det mest spillede nummer på P6 Beat i hele 2020. Næste single "Bruger Ikke At Danse" udkom 11. september og er ligeledes playlistet på P6 Beat.

Studenterhuset Aalborg og Studenterpræsterne er utroligt stolte af at kunne præsentere Kom Vi løber som duo-opsætning — og så endda i Budolfi Kirkes smukke rammer.

Vi er særdeles glade for igen at præsentere denne koncert, da forrige koncertdato desværre...

Tickets
Kom Vi Løber i Budolfi Kirke 75 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve