Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Bite The Bullet

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Gammeltorv 10, Aalborg, Danmark
Date Saturday 09. October 2021
Open from 20:30
Show starts 21:00

Vi er særdeles glade for at præsentere Bite The Bullet til oktober!

—————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 75,00 kr. (inkl. gebyr)
—————————————

Bite The Bullet hylder festen, venskabet og sammenholdet på nyt medrivende album.

Hvordan ville det lyde hvis Jack White inviterede Daft Punk til at producere et album og lod Tama Impala stå for indspilningen? Bite The Bullet giver et kvalificeret bud på trioens kommende album 'Vices' hvor trioen cutter deres riffbårne rocklyd op med letantændelige elektrobeats, fængede pophooks og rave energi. Resultatet er et charmerende og dansabelt bud på syrepop anno 2021, og selv kalder de genren Thunderpop. Mindsettet for den nye plade er da også et radikalt andet end på gruppens tidligere albums:

”Vi har altid drømt at bandet skulle være som et åbent kærlighedsforhold, hvor man gerne må have elskere og finde næring udenfor bandets lukkede cirkel - det er bare først nu vi selv har været klar til det”, siger guitarist Paw Eriksen. Bite The Bullet har derfor ladet de første, spæde sangskitser cirkulere frit blandt gode venner og sangskrivere som Søren Christensen (Fallulah, Nabiha, Reptile Youth, m.fl.), Jonas Breum (Peter Sommer m.fl) og Kaspar Kaae (CODY), før sangene fandt deres endelige form. I processen tog Søren Christensen styring som producer, kreativ storebroder og tovholder for trioen, der udover guitarist Paw Eriksen, består af sanger Thomas Storgaard Christisansen og bassis og synth-spiller Christian Norup.

Som eksplosivt liveband har Bite The Bullet flere intensive europaturnéer på
samvittigheden. Her har navnligt de tyske og spanske koncertgængere kastet deres kærlighed efter den danske rocktrio. De hyppige ture ned ad den tyske autobahn har givet trekløveret en trofast fanskare sydpå, og har gjort dem til et toptunet live act, som besidder en utæmmet energi, der er en sjældenhed herhjemme. “At spille en koncert er, for os, ikke bare at lire et par sange af for et publikum. Nej, vi vil sgu’ have folk til at være en del af festen og vi er ikke bange for at lukke dem ind”, fortæller Thomas Storgaard Christiansen. Og Bite The Bullet spiller da også med en energi og en indlevelse, der gør det vanskeligt for selv de tungeste ben at stå stille. Noget som det danske publikum har fået at føle når bandet har supportet for navne som Magtens Korridorer, Go Go Berlin, Baby Woodrose, The Blue Van og The Sandmen. Nu er de klar med deres 4. album 'Vices', hvorfra singlen 'Lose Yourself' har været i rotation på P6 BEAT.

Vi er særdeles glade for at præsentere Bite The Bullet til oktober!

—————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 75,00 kr. (inkl. gebyr)
—————————————

Bite...

Tickets
Bite The Bullet 75 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve