Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Vola + H.E.R.O.

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 9. December 2022
Open from 20:30
Show starts 21:00

VOLA på Danmarkstourné i efteråret 2022:

“For et par år siden troede vi ikke, at der var et marked for os herhjemme. Det er så fedt at være blevet modbevist af lytterne”

2022 bliver et intet mindre end hæsblæsende live-år for Danske VOLA, der blandt andet drager på Danmarkstourné med sin største liveproduktion nogensinde. Og at netop dét overhovedet kan lade sig gøre, overrasker bandet, der sender taknemmelige hilsner til nye og gamle danske fans. Det kommende år bliver travlt for dansk-svenske VOLA, både internationalt og herhjemme. Bandet tager nemlig, udover en stor Europa-tourné, en Skandinavien-tour, blandt andet med et allerede udsolgt Lille Vega-show, og besøg på en række store festivaler (f.eks. Copenhell, Eurosonic og Summer Breeze), også på en stor Danmarkstourné. Og efter en overstået tour med flere udsolgte koncerter herhjemme i foråret 2021, ser VOLA særligt frem til netop dét:

“For et par år siden troede vi faktisk ikke, at der var et marked for os herhjemme på den danske musikscene. Men det er så fedt at være blevet modbevist af lytterne. At vi nu kan booke koncerter på så store og fede steder er helt fantastisk, og det kan vi jo kun takke vores fans for. Vi glæder os virkelig til at møde dem derude!” udtaler Nicolai Mogensen og tilføjer:

“De større scener giver os også mulighed for at lave en meget større liveproduktion, end vi er vant til, og det bliver også rigtig fedt at udvide vores liveformat på den måde. Vores samarbejde med lysdesignerne fra Vertigo har for eksempel givet os blod på tanden i forhold til at arbejde meget mere visuelle virkemidler som lys og laser.” “Witness”: Mellem drabelige riffklodser og drømmeland VOLAs tredje og allerede svært anmelderroste album “Witness” (2021) udforsker nogle tungere og hårdere sider af bandets musikalske univers, men stadig med den kombination af melodisk overskud, overraskende genrebrud og dynamiske, effektive riffs, som efterhånden er blevet bandets signatur. I sin femstjernede anmeldelse i GAFFA
beskrev Keld Rud albummet i følgende rosende vendinger:

“Albummets tungeste passager er udstyret med drabelige riffklodser, der ikke kræver megen nærkontakt for at slå dig til blods, mens de mest inciterende og blide momenter kan sende dig øjeblikkeligt i drømmeland.” Endnu mere direkte var formuleringen hos bassist og radiovært Johan Wohlert (Mew, Hero), der i radioprogrammet Bassen på P6 Beat kaldte singlen These Black Claws (feat. Shahmen) “en af årets fedeste singler” og “et ordentligt los i bollerne”.

Special guest:
H.E.R.O. har med deres nye og tredje album ’Alternate Realities’ manifesteret sig på den danske rockscene og på radiobølger både herhjemme som i udlandet.
Et album, som udover at lande forsider i Japan, har fået sjældne 10/10 af Metalized, 5 stjerner i GAFFA og 9/10 af Modgift.

Tidligere har H.E.R.O. være på arenatour med Dizzy Mizz Lizzy og med deres anden plade ’Bad Blood’ har Christoffer, Anders, Søren og Johan været på Japan-tour med guitarhelten Slash og spillet deres første headliner shows i både Japan og Danmark.

Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og i 2022 kalder også udlandet for alvor på H.E.R.O.

VOLA på Danmarkstourné i efteråret 2022:

“For et par år siden troede vi ikke, at der var et marked for os herhjemme. Det er så fedt at være blevet modbevist af lytterne”

2022 bliver et intet mindre end hæsblæsende live-år for Danske...

Vola
-
0
+
200,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve