Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

BIG BAND NIGHTS // STAN KENTON

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date Monday 07. February 2022
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 19:30

Nordkraft Big Band spiller denne aften musik af Stan Kenton, som var en af de mest indflydelsesrige bigband-ledere i forhold til den danske jazzhistorie. Stan Kenton var nemlig forbillede for Ib Glindemann, som i 1960’erne grundlagde DR Big Band med udgangspunkt i Kentons musikalske stil og besætning.
Ved denne koncert præsenterer vi solister fra egne rækker, når vi tager udgangspunkt i Stan Kentons musik fra 1950’erne. Dette var en særlig periode i Stan Kentons produktion, hvor orkestrets repertoire i overvejende grad bestod af arrangementer skrevet af arrangører, som også spillede i orkestret. Det var en periode hvor orkestret søgte at inkorporere lyden af cool-jazz og Gil Evans i sin, i forvejen symfoniske, spillestil. Musikken fra denne periode cementerede Stan Kenton som en af sin tids mest populære, grænsesøgende, fantasifulde og ambitiøse formidler af bigband-genren.
Læs mere om Stan Kenton her: en.wikipedia.org/wiki/Stan_Kenton

Medvirkende: Nordkraft Big Band.

Koncerten er en del af Nordkraft Big Bands projekt Big Band Nights, hvor vi sætter fokus på at præsentere jazz- og bigbandmusik for især unge mennesker og på sigt opbygge og sikre et publikum for genren i fremtiden.
Koncerten er støttet Statens Kunstfond og Aalborg Kommune.

Fri adgang for studerende/unde u. 16 år.

Nordkraft Big Band spiller denne aften musik af Stan Kenton, som var en af de mest indflydelsesrige bigband-ledere i forhold til den danske jazzhistorie. Stan Kenton var nemlig forbillede for Ib Glindemann, som i 1960’erne grundlagde DR Big Band med udgangspunkt i Kentons...

Ticket name Choose amount
BIG BAND NIGHTS // STAN KENTON 50,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve