Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

GRETA

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 19. November 2022
Open from 20:30
Show starts 21:00

Dans for evigt med GRETA på kommende Danmarksturné.

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 130,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Glæd dig til at forsvinde fra lockdowns og rastløshed sammen med Danmarks nye synthdronning, når GRETA inviterer indenfor i sit glitrende og ravede electropop-univers på sin kommende Danmarksturné med det nye album Forever We’ll Be Dancing.

”En soloartist med stort a i stormende udvikling” skrev GAFFA, efter deres anmelder oplevede GRETA live. Alle bogstaver er faktisk med stort i GRETA, og hun er med sine udgivelser som ”Hydrogen”, ”Again”, ”Vibrant” og ”Forever We’ll Be Dancing” de seneste år blevet et af de mest omtalte upcoming navne herhjemme og lidt af en anmelder-darling.

GRETA skriver magisk popmusik, der er båret af nostalgi og inspireret af fremtiden, og som lader lytteren falde pladask for hendes fremtrædende 80’er synths og elektroniske grooves, hvor især de seneste singler som ”Wonder”, ”Nicht Allein” og ”Out of Mind” får en til at længes efter klubben. Hendes lyse vokal bevæger sig i kunstfærdige popbobler, mens tyngden mærkes i hendes tekster om eksistentielle tanker, der giver plads til både lys og mørke. Hendes eventyrlige og insisterende synthpop komplimenteres af en stram visuel æstetik, der
efterlader tilskueren i et euforiserende univers, hvor man ikke kan andet end at overgive sig til beatet og dansen. Hypen om GRETA, som et fænomenalt livenavn, har spredt sig som en steppebrand hos både publikum og anmeldere - blandt andre hos Soundvenue, der kvitterede med seks stjerner efter hendes koncert til Roskilde Festival Summer Days i 2021, og på Spot Festival 2021, hvor hun optrådte for en tætpakket sal.

Kursen er derfor allerede skarpt rettet mod stjernerne, og med det nye album Forever We’ll Be Dancing, der udkommer den 4. februar, er GRETA klar til at erobre endnu flere pophjerter og fylde de danske spillesteder på sin hidtil største turné herhjemme.

Dans for evigt med GRETA på kommende Danmarksturné.

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 130,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Glæd dig til at...

Tickets
Ticket name Choose amount
Greta 130,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve